וגיניסטית תמידית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וגיניסטית תמידית
    דנה
    13/11/2011

הי לפני כשש שנים אובחנתי כסובלת מוגינזמוס קשה מאוד ועשיתי המון טיפולים ביחד עם המרחיבים אצל סקסולוגית גנקולוגית והדבר הביא לכך שהצלחתי לראשונה לקיים יחסי מין מלאים ואף להנות מהם וניתן לומר שזה בעצם היה המקסימום תוצאה שהצלחתי לטפל בעצמי .הבעיה שאני לא מצליחה להיפטר מהפחד הנוראי מבדיקות גיניקולוגיות ופנימיות ולא מאפשרת לגיניקולוגים לבדוק אותי ,אני יודעת ומרגישה שזה לא פינוק ,אני ניסיתי ואני חשה אימה רבה לנוכח בדיקות אלה ואגב אני חייבת לציין שלמרות הטיפול שעברתי , בעת יחסי מין אני תמיד חשה כאב או חוסר נעימות בכניסה לפתח הנרתיק שחולף לאחר כניסה מלאה כך שניסיתי לעבור אולטרסואונד פנימי והדבר הכאיב לי בצורה דומה ...הבעיה שאני חוששת לבריאותי משום חוסר הבדיקה וכן התחלתי לאחרונה לסבול מהפרשות בצבע חום שחור ומדימומים שהם לא מחזור בהפרשות ואני פוחדת נורא ולא יודעת מה לעשות כי לא יהיה שוב ניתן לבדוק אותי. איך מטפלים בבנות כמותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וגיניסטית תמידית

הוספת תגובה

• וגיניסטית תמידית - תגובה

ד''ר יואב פלד
    13/11/2011

פני לרופאה שטיפלה בך בודיניזמוס היא עבר מכירה אותך והיא גם גניקולוגית הלא כן ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו