כלמידיה וכאב בקיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלמידיה וכאב בקיום יחסי מין
    לילך
    13/11/2011

שלום רב!
    בעלי (שטוען שהוא נאמן) הלך לאורולוג בגלל שסבל מכאבים באיבר המין הוא קיבל מהרופא אנטיביוטיקה מתאימה ואמר שלדעתו גם אני צריכה טיפול ...אחרי מספר ימים שלא הייתי מטופלת פיתחתי PID ובגלל העניין עם בעלי החליטו בבית החולים לתת לי טיפול שמתאים לכלמידיה ועוד אנטיביוטיקה רחבת טווח.

מאז עברה מעל חצי שנה ואחרי קיום יחסי מין הבטן התנפחה וכאבה מספר ימים אך לא כאב לי בשעת הקיום עצמו. לאחרונה המצב החמיר וכל מגע מיני גורם לי לכאבים חזקים מאוד באזור הבטן התחתונה(נראה לי הרחם) שנמשכים מספר ימים לאחר המגע המיני
    שאלות : 1.האם יש קשר בין הכלמידיה שהייתה לפני מעל חצי שנה לכאב בשעת מגע מיני?
    2.האם הגיוני שהכאב הוא פשוט מהדלקת באגן ? הבנתי שדלקת באגן לוקח לה כחצי שנה לעבור לגמרי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כלמידיה וכאב בקיום יחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/11/2011

את צריכה ללכת להבדק שוב אצל רופא נשים ולעבור בדיקות כולל אולטראסאונד ותרביות. לא בהכרח יש לך דלקת כרגע אבל קלמידיה או דלקת אגנית יכולים לגרום בעתיד להדבקויות באגן שגורמים לכאבים בזמן יחסי מין למרות שהקלמידיה או הדלקת כבר עברו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו