אנטיביוטיקה + גלולות = דימום??!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה + גלולות = דימום??!!
    אור
    13/11/2011

היי.
    עברתי ניתוח שיניים בהרדמה מלאה לפני כשבוע בדיוק. לאחר הניתוח קיבלתי אנטיביוטיקה מוקסיפן 500 ופלנג'יל 250 כמו כן אני משתמשת קבוע בגלולות אורטו סיקלן. לאחר 3 ימים משום שחשתי לא טוב רופאת המשפחה החליפה לי את האנטיביוטיקה לאוגמנטין 875 מ"ג ולכאבים נטלתי נרוסין והיום אני נוטלת אדקס 400.
    היום, שבוע לאחר הניתוח הופיעה הפרשה דמית ואחריה ממש דימום של וסת.
    מה זה??
    אני ממש חוששת?
    יש לציין שאני לא מקיימת יחסים ללא קונדום עם חברי מזה 3 שנים. הריון לא מלחיץ אותי.
    נשארו לי עוד 9 גלולות בחפיסה... עזרה מישהו??

וגם האם זה נכון שגלולות שגורמות לוסת כבד ביחד עם קרישי דם הם גלולות טובות יותר?בגלל שהם מנקות את הגוף טוב יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה + גלולות = דימום??!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/11/2011

כנראה שיש דימום בגלל האנטיביוטיקה המסיבית שאת לוקחת ולכן ירידה בספיגת הגלולות. אם הדימום חזק הפסיקי את הגלולות עכשיו ועשי את שוע ההפסקה מוקדם יותר. אם הדימום נרגע המשיכי את הגלולות עד סופם כרגיל והתעלמי מהדימום. אלו גלולות טובות ואין טעם להחליף בגלל ארו דימום שלא קשור ליעילות של הגלולות לא ללקיחת האנטיביוטיקה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו