דחוףף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף!!
    נויה
    15/11/2011

אני בת 18 וחצי... נכנסתי לתקופת חופש לפני צבא, ככה שהארוחות שלי לא סדירות ממש וכך גם השינה שלי.
    המחזור שלי היה סדיר למשך חצי שנה אחרי שנתיים וחצי בערך של מחזור ופתאום הוא הפסיק להופיע כבר 4 חודשים.
    בנתיים במשך ה4 חודשים האלה היו לי את כל הסימנים כאילו ישלי מחזור אבל הוא לא הגיע.
    הלכתי לגניקולוגית והייא אמרה שהכל בסדר וכל הסימנים מראים שאני אמורה לקבל בשבועיים הקרובים והביאה לי חצי חבילה(10 כדורים) של כדורים לזירוז המחזור כדי להוריד ממני את הלחץ. עשיתי בדיוק מה שהיא אמרה וכבר עברו יומיים מאז הכדור האחרון ועדיין לא קיבלתי מחזור והגוף שלי אפילו לא מסמן לי כאילו הוא בדרך.. אני ממש בלחץ מזה. משהו לא בסדר איתי?!ישלך מושג מה ישלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף!!

הוספת תגובה

• דחוףף!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/11/2011

מאמינה שביומיים הקרובים תקבלי מחזור אם לא כנראה שהפסיק להגיע מהלחץ שינוי סביבה ותנאים שנוי במזון וצריך לתת לת כדורים אחרים. אם לא תקבלי חזרי לגינקולוגית שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו