מחזור לאחר גלולות- שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לאחר גלולות- שאלה
    עדי
    15/11/2011

שלום רב,

קיבלתי מחזור ראשון לאחר הפסקת גלולות לאחר 34 יום.

בתקופה שקדמה לגלולות- היו לי גם מחזורים בני 34-35 יום, כאשר לפני מספר שנים (אני בת 36) המחזורים היו בני 26-28 יום.

האם תופעת התארכות המחזור תקינה, או שיש בה להעיד על ירידה בפוריות? (בדיקות הורמונליות שבצעתי לפני שנה ושלושה חודשים- טרם התחלת הגלולות) הראו רמות הורמונים תקינים ביום השני למחזור.

בנוסף- מזה כעשור (או יותר) היו לי חודשים עם הכתמות ואף דימומים ממש בימי הביוץ (תחת גלולות- לא היו כלל). אני רוצה לנסות להיכנס להריון החל מהחודש הזה.
    האם הדימומים הנ"ל סביב הביוץ מראים על בעיה הורמונלית, קושי בפוריות? האם עליי לדווח על התופעה לרופא הנשים? (החודש, לאחר הפסקת גלולות לא היה דימום כזה בביוץ)

אני קצת חוששת מבעיות מחזור/פוריות מכיוון שטרם לקיחת הגלולות היה לי מחזור ש"יצא משליטה" עם דימום כבד והצטרכתי לקחת "פרימולוט נור" כדי להפסיקו. חוששת מהישנות כזו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לאחר גלולות- שאלה

הוספת תגובה

• מקפיצה

חסויה
    15/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

עדי
    16/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו