לעכב מחזור..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעכב מחזור..
    חדווה
    21/11/2011

שלום אני מניקה כבר שנה+ ועוד לא קיבלתי מחזור. בשבת האחרונה חשתי כאב מוזר בצד ימין בבטן התחתונה ההרגשה היתה קשורה, ככה נראה לי לאברי הרחם. אנחנו זוג דתי וקבענו לצאת לחופשה זוגית בדיוק שבועיים לאחר מכן.אני חוששת שהכאב המוזר היה ביוץ (במיוחד לאור העובדה שהבת שלי כבר לא ממש רוצה לינוק מאז, אולי שינוי הורמונלי משנה את טעם החלב)ואז יצא שאקבל מחזור בדיוק בחופשה. רציתי לשאול האם ניתן בבדיקת אולטרסאונד לדעת האם אכן ביוץ? והאם ישנן גלולות שניתן לקחת למספר ימים כדי ל"עכב" את המחזור אם אכן היה ביוץ?
    סליחה על השאלה המסורבלת,
    חדווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעכב מחזור..

הוספת תגובה

• לעכב מחזור.. - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    22/11/2011

בדיקת עלקול לא מגלה את הביוץ בכל המקרים אפשר להעזר בה אך לא לסמוך עליה באופן מוחלט. אם אין סימני ביוץ בעלקול אין זה אומר שלא היה ביוץ.
    יש כדורים שמונעים ווסת רצוי אבל לטול אותם עוד לפני הביוץ. בכל אופן אפשר לנסות טיפול לדחיית ווסת עם מודעות ללכך שהוא עלול להכשל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו