מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש ראשוני בנובה רינג - לחוצה!אור 2422/11/2011
שלום לכם, אני קצת מודאגת!
החודש התחלתי להשתמש בראשונה בטבעת נובה רינג בהמלצת רופאת הנשים שלי.
יש לי כמה שאלות וחששות לגבי הטבעת.. את הווסת קיבלתי ביום חמישי 2.11 בערב שהייתי במשמרת בעבודה, ושמתי את הטבעת ביום שישי 3.11 בצהריים בערך בשעה 3 .
האם זה נקרא ששמתי את הטבעת ביום הראשון? והאם זה אותה יעילות?
עצם השאלה היא בגללה שכבר הספקתי לשכב עם הבן זוג שלי כמה פעמים החודש עם הטבעת (מחזור אינו מפריע לנו למרות שאותו מחזור נמשך במשך שבועיים ואיני מבינה למה?! האם למרות ששכבנו עם דימומים אפשר להיכנס להיריון??!) בכל אופן רציתי לדעת אם הייתי מוגנת עם הטבעת??
או שטבעת ששמים בפעם הראשונה זה כמו גלולות שצריך חודש ראשון להשתמש גם בקונדומים?
והאם אני צריכה לדאוג שאני בהריון??!
ומתי אני צריכה להוציא את הטבעת ולשים חדשה??
הייתי פונה לרופאת נשים שלי אבל היא דיי קשה להשגה, תור כל 3 חודשים ואי אפשר לדבר איתה בטלפון... אשמח אם תהיה לכם תשובה בהקדם בשבילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצה אישית ולא בתחום הרפואי. תחליפי
רות22/11/2011קודם כל רופאה.
רופאה שיכולה לקבל רק בעוד 3 חודשים, לא ממש הייתי רוצה להיות פציינטית שלה, ועוד אי אפשר לדבר איתה טלפונית?
האמיני לי, יש לי רופא בכיר מאוד (סגן מנהל מחלקה בבי"ח) ואני לא בפרטי אלא באמצעות קופ"ח, ואם אני צריכה תור אז באותו שבוע מזכירתו מתאמת לי תור.
ככה צריך להיות בעקרון.
אנחנו לא בוחרות מתי יופיעו לנו תרחישים שבהם נצטרך את הרופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש ראשוני בנובה רינג - לחוצה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/11/2011ההתיחסות לטבעת אמורה להיות בדיוק כמו גלולות. צריך לשים ביום הראשון של המחזור כדי שהיעילות להיה מקסימלית על החודש הראשון.הדימום הממושך הוא בגלל התחלת השימוש בטבעת - כמו בגלולות בחודש חודשיים הראשונים יכול להיות דימום לא סדיר. מהחודש הבא מאמינה שהכל יסתדר.
לגבי הריון הסבירות שתוכלי להקלט להריון החודש הזה נמוכה אך דימום לא שולל לחלוטין כניסה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?