שאלה בהולה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בהולה!
    חיילת
    22/11/2011

שלום אני בת 20 ולוקחת גלולות כשלושה-ארבעה חודשים. יש לציין שאני בחורה בריאה ללא מחלות. בזמן האחרון (אני לא באמת יודעת אם יש קשר אבל בכל אופן) בחודש הראשון לקחתי את הגלולות כסדרן כפי שהרופאים אומרים יש לציין שהמחזור שלי שבדרך כלל שבוע היה בקושי יום וקיבלתי אותו באמצע החבילה כנראה כיוון שהייתי צריכה להתרגל... לאחר מכן אחרי שסיימתי את החבילה השניה והייתי אמורה לקבל החלטתי שאני ממשיכה בלקיחת גלולות מהחבילה השניה -מן הסתם הפעם לא קיבלתי מחזור...היה טיול יחידתי והייתי אמורה לקבל באותו זמן ולכן החלטתי להמשיך... היום אני מסיימת את החבילה השלישית... הבעיה היא שנקבע לי תור צאל רופאת נשים לפני שלושה שבועות כבר בכדי לבדוק שהכל תקין לכן אני רוצה לדעת האם אוכל באופן חד (!) פעמי להמשיך גם במהלך החודש הזה "לדלג" על המחזור - מבטיחה שזה לסיבות טובות - בדיקת רופא. אני יודעת שזה לא בריא אבל השאלה אם זה באמת משפיע ... אני יודעת שאישה צריכה לקבל מחזור כל חודש אבל אם השאלה אם זה באמת אסון אם אני אדלג שוב ובאמת שפעם אחרונה... ? (יש לציין שבזמן האחרון שוב אני לא יודעת אם זה קשור ... היה לי פתאום דם קרוש בטבור ובזמן האחרון יש לו ריח לא נעים וקילופים ... אני אשמח לדעת גם מה זה... ?!?!?!?!?.... ) שוב אני בחורה בריאה שעושה ספורט אוכלת מסודר וישנה יחסית מספיק האם זה נוראי שאמשיך?!?!?!?! אני חייבת תשובה דחופה !!!! אני מסיימת את החבילה היום!!!!~! סליחה על החפירה אבל אם אני לא אשאל פה לא יהיה לי את מי לשאול....
    שוב סליחה ותודה רבה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בהולה!

הוספת תגובה

• שאלה בהולה! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/11/2011

את יכולה להמשיך עוד חודש או עד אחרי בדיקת הרופאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו