הפלה תרופתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה תרופתית
    ה
    23/11/2011

גילו אצלי הריון צעיר מאוד, ואני מחכה כבר שבועיים וחצי לבדיקת אולטרסאונד חוזרת מכיוון שעוד מוקדם מכדי לראות את העובר וללא הצילומים, לא ניתן לפנות לועדת ההפלה.
    אני נמצאת כרגע במצב נפשי מאוד קשה מכיוון שההריון עצמו היה הלם בשבילי ולא משנה כמה זמן עובר אני לא מצליחה להחליט כיצד עלי לפעול ועם לעשות הפלה או לא.
    אני יודעת שאתם לא יכולים להבטיח לי במאה אחוז, אבל רציתי לשאול מה עלולות להיות ההשלכות של הפלה תרופתית על מומים בתינוקות הבאים או קשיי פוריות?
    איך מחליטים במצב הזה איך לפעול מבלי שיהיה מאוחר מידי? יש מישהו שאפשר לדבר איתו? מה עושים?...
    אני בת 18..
    אני לא יודעת עם זה המקום, אבל הרקע הוא שהחבר שלי ואני רצינו להשאיר את התינוק למרות שהמשפחה שלו התנגדה לגמרי. תחילה פחדנו מההפלה ואז פשוט הבנו שהתינוק הזה חשוב לנו, ויחד עם כל הקושי, אנחנו לא מוכנים לוותר עליו.
    אבל היום, ככל שהזמן עובר אני מתחילה להתלבט יותר לגבי הבחירה שלי, אני כן רוצה את התינוק אבל אני מפחדת, כי מעולם לא היה לי שום ניסיון עם תינוקות, אני מפחדת שלא אסתדר, שאני עדיין קטנה מידי, אני מרגישה שאני אצטרך לוותר על יותר מידי בחיים שלי, אבל מצד שני, אני כן מוכנה לעשות את כל זה בשביל התינוק.
    מה שכן, אני יודעת שהכאב ההוא תמיד יהיה שם, הכאב על הדברים שעליהם וויתרתי, ואני מפחדת שזה יזיק להתפתחות התינוק שלי, כל הדכאון הזה. לפני ואחרי הלידה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה תרופתית

הוספת תגובה

• הפלה תרופתית - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    23/11/2011

Juno
    אין השלכות של הפלה תרופתית על מומים בהריונות הבאים
    כל החלטה שתחליטי תיהיה טובה כי היא שלך. פני לאנשים שיוכלו לעזור לך אין מצבים ללא פתרון וגם הזמן הוא לא גורם שלא ניתן לעקוף אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו