חישוב ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת

לילית
    27/11/2011

ראשית תודה על התשובה עדיין לא הבנתי אבל לא נורא, ישנם באיטנרנט מחשבוני ביוץ האם הם מדוייקים ונכונים? ושאלה שניה זה כמה ימים נימשך הביוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב ביוץ
    לילית
    24/11/2011

שלום רב

המחזור האחרון שלי 16.11.2011 והמחזור שלי סדיר , 5 ימים מחזור כמו כן אני שומרת נידה לכן חשוב לי לדעת מתי הביוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב ביוץ

הוספת תגובה

• חישוב ביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/11/2011

כל כמה זמן יש לך מחזור? לפי זה עושים חישובים קחי את משפר הימים ממחזור עד מחזור החסירי 14 יום -פלוס מינוס שניים וזה הטווח שבו מגיע הביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

לילית
    27/11/2011

שלום רב
    לא כל כך הבנתי איך לעשות את החישוב , איך סופרים ממחזור למחזור מהיום הראשון של המחזור עד קבלת המחזור אז זה 28 יום ממחזור למחזור
    המחזור בחודש 10 היה בתאריך 19.10.2011 ואחריו 16.11.2011 אז לא הבנתי איך עושים את החישוב??????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/11/2011

אם את מקבלת מחזור כל 28 יום תעשי הורדת של 14 יום, והביוץ שלך יהי בטווח של יום 12 עד יום 16 כשהספירה מהיום הראשון של המחזור. אם המחזורים לא מדויקים על היום יותר קשה לעשות חישובים. ואז כדאי לקנות ערכות ביוץ ולבדוק שתן באמצע החודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו