דחוף מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף מאוד!
    קארין
    24/11/2011

לאחר קבלת המחזור האחרון נמנע ממני להתחיל חפיסה חדשה של גלולות מסוג פמינט. מכיוון שקיימתי יחסי מין כ-10 ימים לפני המחזור (כלומר בשבוע האחרון של נטילת הגלולות), האם יש אפשרות להכנס להריון בגלל זה (נודע לי שלפעמים בתחילת הריון מופיע מחזור)?
    כשארצה להתחיל את חפיסה חדשה של גלולות לאחר חודש הפסקה, מתי להתחיל אותה? אחרי כמה זמן אני מוגנת מפני הריון?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד!

הוספת תגובה

• עד שיענו לך כדאי שתרגעי..

דנה
    25/11/2011

אני אומנם לא רופאה אבל ידוע לי שתא זרע יכול לחיות מס' ימים, וזה בטוח פחות מ10 ימים, ככה שכל עוד נטלת גלולות היית מוגנת, אך ברגע שלא נטלת חפיסה חדשה את כבר לא מוגנת. את החדשה תתחילי ביום הראשון של המחזור הבא... אני כבר 10 שנים עם גלולות וכבר עברתי את כל המצבים שאפשר איתם :-). אני בטוחה שאין לך מה לדאוג.. אבל תיבדקי אצל גנקולוג בכל מיקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף מאוד! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/11/2011

אם קיימת יחסי מין תחת גלולות אין לך מה לחשוש. את החפיסה הבאה התחילי ביום הראשון של המחזור הקרוב ואת מוגנת מיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו