נוזלים באגן- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים באגן- דחוף
    אורטל
    24/11/2011

אני בת 26 כמעט חודשיים אחרי לידה ספונטנית רגילה, לא מעניקה( הענקתי שבועיים עם תוספת סימלאק והפסקתי) . לפני כחודש החלו לי כאבים באזור עצם הזנב שהקרינו כאבים לאזור הישבן והרגליים. נבדקתי גניקולוגית ונאמר לי שהכל תקין. הלכתי לאורטופד שאמר שיש דולקת בעצם הזנב ונתן לי טיפול של אוטופן לשבועיים . היום בבוקר קמתי עם כאבים איומים באזור החרם. מהר נסעתי לרופא נשים שהבחין בנוזלים עם דלקת באגן. ונתן לי טיפול אנטביוטי למשך שבוע. לא קיימתי עדיין יחסי מין מאז הלידה. קראתי שדלקת באגן גורמת לאי פוריות . האם זה נכון ואני צריכה לדאוג? האם זה שעוד לא קיבלתי את הווסת מעיד על בעייה? אני עוד שבוע חודשיים אחרי לידה? אני מאוד מודאגת, האם יש בדיקות נוספות שמומולץ שאני אעשה עכשיו על מנת למנוע סיבוכים? תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזלים באגן- דחוף

הוספת תגובה

• תיקון למעניקה, התכוונתי למניקה

אורטל
    24/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם עליי

אורטל
    25/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזלים באגן- דחוף - תגובה

ד''ר יואב פלד
    26/11/2011

הסיכוי לפגיעה בפוריות הוא נמוך !
    קחי את הטיפול האנטיביוטי והשארי במעקב אצל הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו