פוחדת מניתוח קיסרי שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוחדת מניתוח קיסרי שני
    אביבה
    24/11/2011

ד"ר שלום,
    אני היום בת 34 וחצי וילדתי פעם ראשונה בפברואר 2011 ז"א לפני כ-9 וחצי חודשים
    בניתוח קיסרי בגלל מצב עכוז ומיעוט מי שפיר בשבוע 37 וחצי.
    בגלל גילי:-) שאינו כ"כ צעיר אני רוצה לעשות עוד ילד אבל בדילמה, כי אני אמורה לחכות קצת על מנת שיהיה סיכוי ללידה שניה טבעית ולא קיסרית. אני לא רוצה לידה קיסרית, כי אז כבר כל הלידות הבאות יהיו כאלו.
    לכן, אני מחכה ולא מנסה להכנס להריון, השאלה עד מתי כדאי לחכות .
    קראתי לא מזמן שמישהי ניסת הללדת לידה שניה רגילה אחרי שעברה ניתוח קיסרי ראשון ואז העובר רצה לצאת מפתח הניתוח בבטן, זה די הפחיד אותי. מה עושים.
    תודה מראש,
    אביבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוחדת מניתוח קיסרי שני

הוספת תגובה

• פוחדת מניתוח קיסרי שני - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    25/11/2011

אין המלצה חד משמעית אולם שנה זה בהחלט מרווח סביר
    באשר לסיכוי ללדת לאחר ניתוח קיסרי קודם- ניתן לאפשר כמובן שחשוב להעריך את המקרה לגופו לקראת הלידה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התודה והבהרה

אביבה
    25/11/2011

ז"א לאחר שנה מהניתוח הראשון ניתן להכנס להריון ואולי אוכל ללדת בלידה רגילה ללא חשש לקרעים ברחם?
    השאלה אם אחכה שנה וחודשיים עוד עוד חודש אם זה יותר טוב או אותו הדבר ואין טעם לחכות יותר משנה. ז"א האם הסיכון הוא אותו הסיכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו