מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור ארוך,צליל24/11/2011
ערב טוב ברצוני לברר דבר מה,כל חודש אני מקבלת מחזור, ללא גלולות, נתחיל מ-30באוגוסט, אחריו כמה ימים של מחזור חלש, ושוב דימום חזק לאחר מספר ימים, שוב ב28לספטמבר, ב25לאוקטובר, וב16לנובמבר שזה 3שבועות,שהיה רק יומיים מחזור לאחר יומיים התחיל מחזור חזק שנמשך מ16עד היום 24לחודש, איך אני יודעת מתי אפשרי להיכנס להריון,? מעבר לזה עברתי הפלה, במאי 2011 ועד היום לא נקלטתי ואינני נוטלת שום דבר למניעת הריון, או שיש בעיה או שאני לא הולכת לפי ביוץ, כיוון שבלידת בני קיבלתי מחזור, ולאחריו נקלטתי ישר, אנא עיזרו לי בעיניין הזה(בעיה אחרת שאני רוצה להיטבל במקווה אבל גם מחזור שנמשך המון ימים ועוד 7ימים נקיים)מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ארוך, - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2011ניתן לרכוש ערכות לביוץ
בכול מקרה רצוי להיוועץ עם מומחה לפיריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה יותר מפורטת אין?
צליל29/11/2011תודה שהתייחסת לשאלתי אך זו התשובה? כל כך פירטתי את בעייתי שיהיה לכם קל להבין את השאלה, והתשובה לקנות ערכת ביוץ?את זה גם אני יודעת לעשות, חשבתי שיש לכם יותר ניסיון ועזררה בלעזור לי בשאלתי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאורה היקרה, לגבי ביוץ
צליל05/12/2011אפשרי לעזור יותר עד שאקבע תור לרופא, בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי מחזור? למה מדלגים? עלי?
צליל05/12/2011יש סיבה שאולי חמש שש פעמים אני מבקשת שוב עזרה ואין יחס? למרות שדי נשים שואלים אין ספור שאלות ויש להן הצלחה בתשובות, בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עיזרו לי,
צליל30/11/2011בוקר טוב לליאורה, שאלתי שאלה, ענית בקצרה שאפשר שאקנה את הערכה של הביוץ, את זה ידעתי מההתחלה,סליחה שאני עונה בדרך כזאת, אך מה הסיבה שלא עונים כאן על שאלות ביתר פירוט? אשאל שוב, ב16לנובמבר קיבלתי מחזור שהסתיים אחרי יום וחציוהתחדש שוב ב18עד 24 היו כתמים חלשים, איך אדע מתי המחזור 100 אחוז נגמר? אם אני רוצה ללכת למקווה? דבר שני במאי האחרון עברתי הפלה, מאז המזחור מתארך, איך אעשה את החשבון של הכניסה להריון? כייון שיש מחזור נעלם ושוב חוזר? (לא לוקחת שום גלולות, או אמצעי אחר, התקן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שאלתי החרונה
צליל06/12/2011לצוות הרופאים יש סיבה שכמה פעמיםש אלתי ואין מענה בתודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שאלתי החרונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/12/2011כפי שאמר דר לבנשטיין עקב המחזור המשובש והארוך את צריכה לפנות לרופא נשים המומחה בפריון כדי לעשות הערכה של ביוץ ואם אין ביוץ לתת לך כדורים משרי ביוץ
שגם יסדירו לך את הדימומים הממושכים.
הפורום באינטרנט איננו מקום למידע אינפורמטיבי ומפורט - הוא נועד רק לתת מענה קצר עד לפניה לרופא נשים ואיננו במקום פניה לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?