שכחתי לקחת 2 גלולות ברצף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לקחת 2 גלולות ברצף
    נופר
    26/11/2011

פחות משבוע לפני סוף החפיסה שכחתי לקחת 2 גלולות ברצף. קראתי מאמר של רופא שממליץ במצב כזה להתחיל חפיסה חדשה בלי שבוע ההפסקה ביניהן. עשיתי זאת (והתחלתי סוג אחר של גלולה אם זה משנה, באותו מינון אני חושבת- החלפתי מבלארה לפליים). נשאלת השאלה: כמה זמן אני לא מוגנת וצריכה להשתמש בקונדומים בנוסף לגלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי לקחת 2 גלולות ברצף

הוספת תגובה

• שכחתי לקחת 2 גלולות ברצף

יעל
    27/11/2011

לא יצא לי לשכוח יותר מגלולה אחת אז עדיף שהרופא יענה לך אבל כתבת שאת לוקחת פליים אז למה שלא תירשמי לשירות של מזכירונט, את תקבלי אותו חינם ובעצם זה תזכורת לקחת גלולה זה בשעה שאת בוחרת... זה יכול לעזור לך בנטילה קבועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לקחת 2 גלולות ברצף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/11/2011

כדאי ליתר בטחון להוסיף קונדומים בשבועיים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חגית
    28/11/2011

לפליים יש שירות "מזכירונט" חינם. תשתמשי בו כדי לא לשכוח לקחת את הגלולות. (תרשמי באינטרנט ואז תקבלי לנייד שלך הודעה יומית עם תזכורת לבלוע את הגלולה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו