דחוף מאוד מאוד !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף מאוד מאוד !!!
    מיכל
    27/11/2011

שלום רב
    בת 22,סובלת מהשמנת יתר. אין לי מחזור סדיר . סבלתי מדימומים ווסתיים חזקים מאוד ומאורכם (נמשכו עד חודשיים) לפני שנתיים, עד שהגעתי לאנמיה (6.7), וקיבלתי שתי מנות דם. טופלתי על ידי רופא נשים. והתחלתי ליטול גלולות למניעת הריון עלמנת להסדיר את המחזור. לאחר חודשיים זה הסתדר ועל דעת עצמי הפסקתי ליטול את התרופה.
    שנה שעברה זה חזר על עצמו, אז התחלתי עוד פעם ליטול את הגלולות. וזה הסתדר. ועוד פעם הפסקי ליטול את זה.
    לפני חודשיים זה חזר, אני כבר 3 שבועות עם דימום ממושך. רק שאתמול בלילה פתאום זה התגבר מאוד. התחיל להיות דימום חזק מאוד מאוד המלווה גושים גדולים של דם. אני כל רבע שעה מחליפה 2 תחפושות. אני לא מצליחה לצאת מן הבית בכלל, חשבתי לגשת למרפאה היום, אני לא מצליחה . הדימום הינו אינטנסיבי. !!!
    על מה זה יכול להעיד ??? , ואיך אני יכולה לעצור את הדימום הזה???ומה זה הגושים האלו ???
    וזה אמור \צפוי להיפסק בקרוב !!!
    אני נואשת, בוכה כל הזמן. בבקשה תענו לי כמה שיותר מוקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד מאוד !!!

הוספת תגובה

• דחוף מאוד מאוד !!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/11/2011

א. פני בהקדם לטיפול רופא נשים ואם הדימום אינטנסיבי פני למיון נשים
    ב. יש לך הפרעה הורמונלית שלא מאפשרת לך להפסיק גלולות כל פעם על דעת עצמך וחבל שאת מכניסה עצמך לצרות ולא עושה את ההחלטות בהתאם ליעוץ רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו