צילום רנטגן בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רנטגן בזמן הריון
    יעל
    27/11/2011

אני סובלת מפריצת דיסק בצוואר והומלץ לי על זריקה תחת שיקוף מאחר שאני ובעלי מנסים להיכנס להריון ואיני יודעת בשלב זה אם אני בהריון (לפני שבועיים קיבלתי מחזור) ומאחר והזריקה אמורה להיערך השבוע ביום ג' כאשר עד אז לא אוכל לדעת אם אני בהריון או לא, רציתי לדעת יותר על הסכנות לעובר בשלב ראשוני זה של ההריון, ראוי לציין, כי אם אמתין עם הזריקה עד שאברר אם אני בהריון או לא, הדבר עלול להוביל לדחייה של כמה חודשים בקבלת הזריקה וכפועל יוצא בניסיון שלי להכנס להריון ואני רוצה להימנע מדחיות נוספות הן של הזריקה והן של ההריון.

ראוי לציין, עוד כי הרופא במרפאת כאב אמר לי שמאחר והזקירה בצוואר ניתן יהיה לכסות את איזור הבטן כך שתהייה חשיפה מינימלאלית לקרינה.

כמו כן אודה להתייחסותך גם למצב בו אאלץ לעבור את הזריקה כולל השיקוף בשלבי הריון יותר מתקדמים, שכן ייתכן ואזדקק למס' זריקות בהפרש של חודש המתנה מזריקה לזריקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רנטגן בזמן הריון

הוספת תגובה

• צילום רנטגן בזמן הריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/11/2011

כרגע כל עוד אין אחור במחזור והוכחה להריון אין בעיה בצלומים ביחוד אם תכסי את אזור הבטן. אחר כך כל צלום יהיה בהתאם למצב באותו הרגע...
    התיעצי עם הרופאים המטפלים שלך, בהתאם למצבך הבריאותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו