הפסקת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות
    אפרת
    30/11/2011

שלום רב,

אני בת 28 לוקחת כבר גלולות קרוב ל-12 שנה. התחלתי לקחת גלולות דיאנה כי היתה לי בעיה של אקנה ולפני כשנה וחצי בערך החלפתי ליסמין.
    אני שוקלת להפסיק לקחת גלולות משום שהבנתי שלקיחתן יותר מ-10 שנים מעלה את הסיכון לחלות בסרטן השד.אני חוששת מההשפעה שתהיה להפסקה הזו על מצב עור הפנים שלי אבל בכל זאת חושבת שהמצב הבריאותי שלי חשוב לי יותר מהמצב האסטטי.
    הגניקלוגית שלי נגד הפסקת הגלולות ורציתי לשאול את דעתכם לגבי זה.
    (יש לציין כי אין לי בן זוג קבוע.. ).

תודה מראש,
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת גלולות

הוספת תגובה

• אקנה בעקבות הפסקת גלולות

איילהל
    30/11/2011

אני מציעה לך להתנסות בשימוש במוצרים בעלי PH3.5 שיודעים לוסת את ההפרשה של חומצה לקטית ולעלות את החומציות של העור. מוצרים מסוג זה, לדוגמה לקטופיל יאנג מוס ניקוי טיפולי לפנים, גם מטיבים לעור הפנים וגם מטפלים באקנה בצורה הכי טבעית ונכונה ובעיקר מונעים צורך לפנות לתכשירים יותר חזקים בעלי השפעה סיסטמית על גוף האדם.

בברכה ובהצלחה
    איילהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/11/2011

אין טעם להפסיק גלולות אם את סובלת מאקנה. הפסיקי כשתרצי להכנס להריון. הסבירות לסרטן השד עקב שמוש בגלולןות לא הוכח ולעומת זאת יש אפקט מגן לנטילת גלולות מפני סרטן רחם וסרטן שחלות.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו