מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    אלה
    01/12/2011

שלום !
    אני בת 18 , קיבלתי מחזור לראשונה בערך בגיל 15 וחצי. (מאוחר יחסית)
    המחזור שלי היה סדיר בשנה האחרונה עקב לקיחת גלולות "יסמין"
    כבר 4 חודשים שאני לא לוקחת ולבנתיים הוא מגיע בזמן ב17 לנובמבר הייתי צריכה לקבל והוא לא הגיע, היה חשש להריון וביצעתי בדיקות ביתיות וכן בדיקה בקופת החולים ואני לא בהריון.
    בנוסף לכך יש לי הפרשות לבנות שבד"כ מופיעות לי 3 ימים לפני המחזור, יש לציין שהם מריחות בריח לא נעים ואני ממש לא יודעת מה לעשות. אני משתדלת לשמור על ההגיינה עם פמינה ומוצרים הגיינים אחרים. אני גם לומדת רפואה הוליסטית וניסיתי להשתמש בכל מני חליטות למינהם כי אני מאוד רגישה ונדבקת בקלות בדלקת בדרכי השתן..
    אבל הבעיה הרצינית היא למה לא מגיע לי המחזור? כבר קרה לי כמה פעמים שהוא היה מאחר ככה ואחרי חודשיים הוא היה מגיע והפתרון של הרופא שלי היה לתת לי גלולות.. לא נעים לי "לשקר"לגוף שלי עם הגלולות האלה, שממילא כבר אין לי צורך בהם , אני לא מקיימת יחסי מין כרגע בקביעות .

אני ממש מיואשת מזה כבר!
    תודה מראש וחודש טוב:]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות

דנה
    04/12/2011

אני גם חושבת ככה שמה גם יש את המחקרים על הגלולות האלה על קרישיות יתר עם הגלולות האלה ומה לא, ממה שאני יודעת זה מאוד הגיוני שאחרי שמפסיקים לקחת גלולות יכולים להיות איחורים במחזור אבל זה יסתדר לך, אם זה מפריע לך אולי תדברי עם הרופא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו