מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חחש מהיריון- שאלה!!!מירית04/12/2011
היי, אני בת 20 עוד מעט עם מחזור תקין וסדיר לרוב הפעם האחרונה שקיבלתי מחזור היה- 4.11 שנמשך עד 9.11 . מה שאומר שהמחזור היה צריך להופיע לי כבר ב-1.12 או ב-2.12 והוא עדיין לא הופיע, כל החודש מאז המחזור הקודם היו לי הפרשות שלא מופיעות בדרך כלל בצורה קיצונית כזאת ובנוסף הייתי במגע מיני עם החבר שלי אך יש לציין שלא הייתה חדירה ישירה כלל! ובתנוחה מסויימת שביצענו הוא כיביכול גמר על החזה שלי כשאני הייתי לבושה בחלק התחתון של הגוף..האם ייתכן שנוזל זרע נכנס לתוך הנרתיק גם אם כלל לא הייתה חדירה בצורה כלשהי??
אני ממש מוטרדת ומפחדת לא הייה לנו אמצעי מניעה זמינים באותו הרגע ואני לא נוטלת גלולות כך שהעדפתי שלא תיהיה כלל חדירה.
אני רוצה לציין שגם המחזור של החודש הקודם איחר לי ב- 4 ימים בערך. ובנוסף, בדרך כלל החזה שלי כואב שבוע לפני המחזור והפעם הוא לא כאב כלל רק ביומיים האחרונים התחילו לי כאבים בחזה וכאבי בטן כמו של מחזור אך הוא לא מופיע!!
האם יש סיבה לדאוג מהמצב שתיארתי עם חבר שלי או שפשוט לחכות עד שהמחזור יגיע? או לבצע בדיקה ביתית?
תודה רבה על העזרה!
(אני כמובן קובעת תור לרופא נשים לבדיקה כללית אך חשוב לי לשמוע תשובה ממכם משום שאני בצבא ואין לי ממש דרך להירגע עכשיו או לקבל מידע .)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחש מהיריון- שאלה!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2011אין חשש מהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר ליאורההה- שאלה בהמשך למצב!!!!
מירית06/12/2011יש לי כאבי מחזור אך הוא לא מופיע למרות שירד ממני החשש של היריון, מה זה יכול להיות?
אני באיחור של 5 ימים כבר ויש לי הפרשות צהובות בהירות כאלה ללא ריח ממש דומיננטי
גם בחודש הקודם כלומר המחזור האחרון הגיע לי באיחור של 45 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4-5 ימים!
מירית06/12/20114-5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4-5 ימים! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/12/2011אי סדירות במחזור בגלל שינויים הורמונלים פני לרופא נשים שלך להערכה בדיקות דם ואולטראסאונד. חכי עוד שבועיים. אם לא יגיע המחזור ניתן לתת כדורים לזרוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאורה ויש קשר בין איחור ..!!!
מירית06/12/2011יש קשר בין איחור במחזור לחשש שאולי יש לי אנמיה??
תודה רבה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?