דימומים בלתי מוסברים בין ווסת לווסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים בלתי מוסברים בין ווסת לווסת
    טל
    04/12/2011

שלום וברכה!
    אני רוצה לשאול לברר מה עליי לעשות במידה וישנם אצלי דימומים בלתי מוסברים בין ווסת לווסת. היות ואני שומרת דת ומצוות קורה שימים ספורים או שבוע לאחר הטבילה במקווה חוזרת התופעה. אנחנו נשואים מזה שנה וכחלק מהבדיקות והטיפולים גילו שיש לי שחלות פוליציסטיות. נטלתי במשך שלושה חודשים "איקקלומין" על מנת ליצור ביוץ ולאחר שהתברר שהכדורים לא השפיעו עליי הפנו אותי לבדיקת זרע וגם מרופאת הנשים עברתי לרופא מומחה. הווסת האחרון שלי ארך יום וחצי ואני אמורה לקבל שוב רק בעוד שבוע וחצי ובימים האחרונים יש לי דימומים יום כן יום לא. יכול להיות לי דימום שעה ולאחר מכן להפסיק. הרופא המומחה הפנה אותי לבדיקת צילום רחם (בדיקה שאמורים לעשות על בסיס המחזור) אך כרגע מכיוון שהדימומים אינם מחזור (ביררתי עם אחות בקופ"ח) אין באיפשרותי לדעת מתי אני אמורה לעשות את הבדיקה. חשוב לי לציין שכבר חודשיים אני לא נוטלת הורמונים.
    מה עליי לעשות? חשוב לציין שהדימומים או ההפרשות הנ"ל היו קורות לי לפני שהתחלתי ליטול את האיקקלומין אבל אף פעם זה לא היה דם תמיד זה היה כתמים חומים. הרופאת נשים לא נתנה לי טיפול על מנת להסדיר מחזור אלא הוא הוסדר ע"י האיקקלומין, אך לאחר שפסקתי מליטול את האיקקלומין שוב חוזרות התופעות והפעם זה מלווה בדם.
    אשמח לשמוע חוות דעת והכוונה..
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימומים בלתי מוסברים בין ווסת לווסת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/12/2011

את צריכה להתיעץ עם הרופא המטפל בך לגבי עיתוי צלום הרחם. הדימומים נובעים כנראה משיבוש הורמונלי אך צריך לשלול בעיה רחמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו