חשש מהיריון- שאלה !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מהיריון- שאלה !!!
    מירית
    05/12/2011

היי, אני בת 20 עוד מעט עם מחזור תקין וסדיר לרוב הפעם האחרונה שקיבלתי מחזור היה- 4.11 שנמשך עד 9.11 . מה שאומר שהמחזור היה צריך להופיע לי כבר ב-1.12 או ב-2.12 והוא עדיין לא הופיע, כל החודש מאז המחזור הקודם היו לי הפרשות שלא מופיעות בדרך כלל בצורה קיצונית כזאת ובנוסף הייתי במגע מיני עם החבר שלי אך יש לציין שלא הייתה חדירה ישירה כלל! ובתנוחה מסויימת שביצענו הוא כיביכול גמר על החזה שלי כשאני הייתי לבושה בחלק התחתון של הגוף..האם ייתכן שנוזל זרע נכנס לתוך הנרתיק גם אם כלל לא הייתה חדירה בצורה כלשהי??
    אני ממש מוטרדת ומפחדת לא הייה לנו אמצעי מניעה זמינים באותו הרגע ואני לא נוטלת גלולות כך שהעדפתי שלא תיהיה כלל חדירה.
    אני רוצה לציין שגם המחזור(האחרון) של החודש הקודם איחר לי ב- 4-5 ימים בערך. ובנוסף, יש לי כאבי בטן כמו של מחזור אך הוא לא מופיע!!
    האם יש סיבה לדאוג מהמצב שתיארתי עם חבר שלי או שפשוט לחכות עד שהמחזור יגיע? או לבצע בדיקה ביתית?
    תודה רבה על העזרה!
    (אני כמובן קובעת תור לרופא נשים לבדיקה כללית אך חשוב לי לשמוע תשובה ממכם משום שאני בצבא ואין לי ממש דרך להירגע עכשיו או לקבל מידע .)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מהיריון- שאלה !!!

הוספת תגובה

• חשש מהיריון- שאלה !!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/12/2011

אם היית לבושה אין סכון להריון ואין מה לדאוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו