אינטרקציה בין פרוזק לדיאנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטרקציה בין פרוזק לדיאנה
    אופק
    08/12/2011

התחלתי לקחת לפני כחודשיים את הגלולות דיאנה 35. המשכתי ברציפות שתי חפיסות, ומיד ביום קבלת המחזור התחילו לי כאבי ראש חזקים מאוד אשר לא פוסקים (גם אחרי כמעט שבועיים מאז שהפסקתי לקחת). אלה הם כאבי ראש משולבים עם חוסר אנרגיה משמעותית וחולשה בכל הגוף, אשר מנעו ממני אף ללכת לעבודה.
    אני נוטלת מזה 4 חודשים כדור פרוזק אחד ליום.
    רציתי לדעת, האם יש קשר בין הפרוזק לגלולות? האם בשל נטילת הפרוזק הופיעו לי תופעות לוואי ככאלה מהגלולות? ואם אקח גלולה חלשה יותר מדיאנה, לא יהיו לי תופעות לוואי קשות כמו אלו? או שיש לוותר בכלל על לקיחת גלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אינטרקציה בין פרוזק לדיאנה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    08/12/2011

ממליץ להבדק ע"י רופא משפחה ואולי גם רופא ניאורולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אורטל
    08/12/2011

הלכתי, זימנתי תור לנוירולוג ורופאת הנשים שלי אמרה לי להפסיק מיידית (מן הסתם) עם הגלולות, אבל לא ענתה לי לשאלות ששאלתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו