שינויים הורמונליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים הורמונליים
    נחמה
    08/12/2011

אני בת 42, בריאה בדר"כ. יש לי התקן מירנה כבר הרבה שנים ובדר"כ אין לי דימומים בכלל (או מעט מאד לזמן קצר ביותר).
    בחודש האחרון היו לי דימום (לא מסיבי) של כ- 10 ימים ולאחר כ- 4 שבועות שוב דימום כזה וביניהם היו דימומים קלים לפרקי זמן קצרים מאד.
    לדברי רופא הנשים שלי, אלו שינויים הורמונליים בגוף.
    הדימום פסק לפני שבוע-שבוע וחצי. והיום התחילה לי הפרשה שקופה (עם מעט מאד ריח רע)

מה זה יכול להיות? האם זה קשור לשינויים ההורמונליים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים הורמונליים

הוספת תגובה

• שינויים הורמונליים - המשך

נחמה
    10/12/2011

הכל נראה בסדר כרגע (גם ההפרשה כבר חלפה ואין דימומים) אבל כבר 3 ימים יש לי כאבי שדיים....האם גם זה קשור לשינויים ההורמונליים בגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים הורמונליים - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    10/12/2011

יתכן וזה נובע ממירנה שהיא התקן הורמונלי עם השפעה ייחודית על רירית הרחם. וזה ניתן לתיקון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נחמה
    10/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו