דימום וסתי וקרישים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום וסתי וקרישים
    בר
    10/12/2011

שלום רב,

אני בת 30, כמעט כשלוש שנים לאחר לידה. לא נוטלת גלולות קרוב ל-4 שנים. לפני כן נטלתי גלולות מסוג הרמונט במשך 9 שנים.
    בזמן הווסת, ובעיקר בימים הראשונים לה, הדימום כבד ויש גם הרבה קרישי דם, שאני ממש מרגישה כשיוצאים מן הגוף, דבר שגם גורם לי לחוסר נוחות.
    קרישי הדם זה משהו שלא היה קיים בתקופה שהייתי נוטלת גלולות אבל חזר לאחר הלידה.

אשמח לשמוע מהמומחים ממה זה נובע לדעתכם ומה זה אומר?
    והאם יש קשר בין זה לבין נטייה לקרישיות יתר של הדם?

כמו כן, אשמח לדעת האם העובדה שסבלתי ממיגרנות חוזרות ונשנות בזמן השימוש בגלולות שנעלמו לאחר הפסקת נטילתן, מעיד על כך שאיני יכולה להשתמש בגלולות כאמצעי מניעה? (בתקופה שנטלתי גלולות, החלפתי מסוג אחד לאחר להרמונט)

תודה,
    בר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום וסתי וקרישים

הוספת תגובה

• דימום וסתי וקרישים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/12/2011

הדימום הרב במחזור איננו קשור להפרעות קרישה כלל. זו כנראה הנטיה הטבעית שלך לפתח דימום רב. תופעה זו ידועה שמגיבה לגלולות. לגבי המיגרנות כדאי להתיעץ עם רופא נוירולוג המומחה לכאבי ראש האם את יכולה לקחת גלולות במצב זה של המיגרנות (יש סוגים של מיגרנות שאסור לקחת גלולות וכאלה שאפשר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו