גלולות מינס, כאבים בחזה, מחזור ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות מינס, כאבים בחזה, מחזור ארוך
    נטע
    10/12/2011

התחלתי לקחת בפעם הראשונה גלולות למניעת הריון, מסוג "מינס". התחלתי איתם כשהתחיל לי המחזור, לפני 8 ימים.

לפני שהתחלתי לקחת גלולות, המחזור שלי היה נמשך 4-5 ימים.. והפעם בעקבות הגלולות הו אנמשך 8 ימים ולא נראה כאילו הוא עומד להיגמר, עדיין יורד דם- ולא שאריות של סוף מחזור.

בנוסף, יש לי כאבי שדיים נוראיים(מעל ומתחת לשד ), שמעתי שיש תופעת גדילה של החזה בעקובת הורומונים.. האם על זה מדובר? האם זה הגיוני? הכאבים איומים..

מלבד הכאבים בשד והמחזור, הבנתי שיש תופעת הופעת כתמים (לעיתים די נדירות).. אם עד עכשיו לא הופיעו לי כתמים, אז גם בעתיד לא יופיעו? או שזה יכול לבוא אחרי כמה חפיסות?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות מינס, כאבים בחזה, מחזור ארוך - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/12/2011

בחודש הראשונ לנטילת גלולות יכולים להיות שנויים שונים בתגובת הגוף לגלולות. המשיכי את הגלולות ונראה אם בחודש הבא המצב יהיה יותר טוב. אם לא פני לרופא נשים להחלפת סוג גלולה
    כתמים בפנים מופיעים בגלל האסטרוגן בגלולה במינס יש את כמות האסטרוגן הנמוכה ביותר ולכן הסבירות לכתמים יותר נמוכ ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו