צורך בדחיית המחזור- דחוף מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה להבין את זה במדוייק....

לידור
    13/12/2011

אם התחלתי חפיסה חדשה היום, במקום ההפסקה, וביום ראשון אני עושה הפסקה לשבוע (באמצע החפיסה), ואחרי שבעה ימים ממשיכה את אותה החפיסה, ובסופה, שוב עושה הפסקה של שבוע. אז החפיסה הבאה היא ה"טיפול הבא"? וכך אני ממשיכה כרגיל.. 21 כדורים, הפסקה, 21 כדורים, הפסקה ושוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צורך בדחיית המחזור- דחוף מאוד!
    לידור
    12/12/2011

אני נוטלת גלולות מליאן במשך חודשיים, היום לקחתי את הגלולה האחרונה מהחפיסה השנייה, וממחר אני אמורה להתחיל את ההפסקה של השבוע.
    יש לי צורך בדחיית המחזור עקב סוף שבוע עם החבר. רציתי לדעת אם ניתן להתחיל חפיסה חדשה, ליטול מתוכה כמה גלולות (ננניח, ארבעה), ולהתחיל את ההפסקה של השבוע אחריהן? (גם אם לא נגמרה החפיסה!) במידה ולא, צריך ליטול את כל הגלולות עד לסיום החפיסה, ורק בסופה לעשות הפסקה של שבוע? או שבועיים? אשמח לתשובה בהקדם על מנת שאוכל ליטול את הגלולה מהחפיסה החדשה במידה וזה אפשרי! תודה רבה!!! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צורך בדחיית המחזור- דחוף מאוד! - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    13/12/2011

את יכולה להמשיך לחפיסה חדשה ולהפסיק מתי שאת רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי.אז

לידור
    13/12/2011

אז אפשר לקחת ארבעה כדורים מהחפיסה הראשונה, ואחריהם להפסיק לשבוע ואח"כ להמשיך כרגיל עד סיום החפיסה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי.אז - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    13/12/2011

אפשר. אבל כשתתחילי את הטיפול הבא תשתמשי בחפיסה שלמה של 3 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה להבין את זה במדוייק...

לידור
    13/12/2011

אם התחלתי חפיסה חדשה היום, במקום ההפסקה, וביום ראשון אני עושה הפסקה לשבוע (באמצע החפיסה), ואחרי שבעה ימים ממשיכה את אותה החפיסה, ובסופה, שוב עושה הפסקה של שבוע. אז החפיסה הבאה היא ה"טיפול הבא"? וכך אני ממשיכה כרגיל.. 21 כדורים, הפסקה, 21 כדורים, הפסקה ושוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו