מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני צריכה להבין את זה במדוייק....
לידור13/12/2011אם התחלתי חפיסה חדשה היום, במקום ההפסקה, וביום ראשון אני עושה הפסקה לשבוע (באמצע החפיסה), ואחרי שבעה ימים ממשיכה את אותה החפיסה, ובסופה, שוב עושה הפסקה של שבוע. אז החפיסה הבאה היא ה"טיפול הבא"? וכך אני ממשיכה כרגיל.. 21 כדורים, הפסקה, 21 כדורים, הפסקה ושוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורך בדחיית המחזור- דחוף מאוד!לידור12/12/2011
אני נוטלת גלולות מליאן במשך חודשיים, היום לקחתי את הגלולה האחרונה מהחפיסה השנייה, וממחר אני אמורה להתחיל את ההפסקה של השבוע.
יש לי צורך בדחיית המחזור עקב סוף שבוע עם החבר. רציתי לדעת אם ניתן להתחיל חפיסה חדשה, ליטול מתוכה כמה גלולות (ננניח, ארבעה), ולהתחיל את ההפסקה של השבוע אחריהן? (גם אם לא נגמרה החפיסה!) במידה ולא, צריך ליטול את כל הגלולות עד לסיום החפיסה, ורק בסופה לעשות הפסקה של שבוע? או שבועיים? אשמח לתשובה בהקדם על מנת שאוכל ליטול את הגלולה מהחפיסה החדשה במידה וזה אפשרי! תודה רבה!!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך בדחיית המחזור- דחוף מאוד! - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/12/2011את יכולה להמשיך לחפיסה חדשה ולהפסיק מתי שאת רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי.אז
לידור13/12/2011אז אפשר לקחת ארבעה כדורים מהחפיסה הראשונה, ואחריהם להפסיק לשבוע ואח"כ להמשיך כרגיל עד סיום החפיסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי.אז - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/12/2011אפשר. אבל כשתתחילי את הטיפול הבא תשתמשי בחפיסה שלמה של 3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה להבין את זה במדוייק...
לידור13/12/2011אם התחלתי חפיסה חדשה היום, במקום ההפסקה, וביום ראשון אני עושה הפסקה לשבוע (באמצע החפיסה), ואחרי שבעה ימים ממשיכה את אותה החפיסה, ובסופה, שוב עושה הפסקה של שבוע. אז החפיסה הבאה היא ה"טיפול הבא"? וכך אני ממשיכה כרגיל.. 21 כדורים, הפסקה, 21 כדורים, הפסקה ושוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?