דימום בזמן יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בזמן יחסים
    הדר
    13/12/2011

מזה 3 חודשים יש לי דימום בזמן קיום יחסים, לעיתים רק בזמן מגע שאינו כולל חדירה, אשר נעלם לאחר מכן. הדם נראה כמו דם מחזורי, טיפה יבש וקרוש, אך הדימום אינו גדול כלל. עשיתי קולפוסקופיה ופאפ ופרופיל הורמונאלי שחזרו תקינים. הרופאה טוענת כי זה לא קשור להורמונים אלא postcoital bleeding, קרוב לוודאי אקטרופיון. ונתנה לי דלסין. במידה וזה לא יעזור אני אאלץ לצרוב. רציתי חוות דעת נוספת ואם יש אפשרות שזה משהו אחר לפני שאצטרך לבצע צריבה באיזור. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בזמן יחסים

הוספת תגובה

• דימום בזמן יחסים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/12/2011

כדאי שתבואי אחרי קיום יחסי מין ובזמן דימום לבדיקה כדי לראות מאיפה מדמם. האם יכול להיות קרע בפתח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום

הדר
    17/12/2011

אני לא חושבת שזה קרע או פצע כי זה לא כואב לי בכלל. וזה נראה כמו דימום פנימי. לכן רציתי לדעת מה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו