החלפת גלולות מיסמין למליאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת גלולות מיסמין למליאן
    ד``ר ליאורה אברמוב
    14/12/2011

שלום,
    אני משתמשת כבר שנתיים בגלולות יסמין.
    עקב כל המצב עם הגלולות החלפתי לגלולות מליאן.
    השאלה שלי היא מתי אני צריכה לקחת את מליאן?
    אני כרגע בכדור הרביעי של יסמין.
    האם אני צריכה לסיים את החפיסה של יסמין לחכות שבוע ואז להתחיל עם מליאן?
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

פז
    14/12/2011

היי,

1.אני משתמשת כשנתיים בגלולות יסמין. אני כרגע בכדור הרביעי של החפיסה. החלטתי לעבור סוג גלולות למליאן---> מתי אני אמורה להתחיל לקחת את מליאן? בסיום החפיסה של יסמין לחכות שבוע ואז להתחיל את המליאן? או להפסיק באמצע החפיסה של יסמין וישירות להתחיל את המליאן?

2.יש לי בעיה שנמשכת כבר תקופה.הייתה לי פטרייה והרופא נתן לי נרות לא מהסוג שאני רגילה אליו. מאז הפטרייה (שלושה חודשים) יש לי הפרשות נוראיות. גם בצבע מוזר (צהבהבות) גם בכמות מאוד גדולה, וגם הריח נוראי. זה דבר שבחיים לא היה לי. הייתי אצל הרופא לפחות 9 פעמים בשלושת החודשים האחרונים. הוא עשה לי כל בדיקה אפשרית כמעט.. אולטרסאונד. משטח, פאפ וכן הלאה... ניסיתי שטיפות של פמינה-לא עזר. ניסיתי פרוביוטיק של אלטמן-לא עזר. אפילו ניסיתי נרות פולידין וגם זה לא עזר. מה אפשר לעשות? אני מתחרפנת. מתנזרת.ופשוט מרגישה נורא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/12/2011

סיימי את חפיסת היסמן עשי פסקה 7 ימים וביום השמיני התחילי מלאין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו