צעירה ומודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעירה ומודאגת
    מורן לוי
    17/12/2011

שלום,
    אני בחורה בת 21 בעבר נטלתי גלולות במשך שנתיים כמעט.
    כבר כמעט שנתיים שאני נקייה בלי גלולות.
    לא קיבלתי מחזור מהרגע שהפסקתי עם הגלולות.
    קיבלתי מהרופא נשים שלי כדורים לזירוז מחזור כדי לעבור בדיקות הורמונליות שאותן ביצעתי יומיים לאחר קבלת המחזור. הכל יצא תקין בבדיקות.
    בבדיקה אצל רופא הנשים שלי התגלו לי שחלות פוליצסטיות יש לציין שאני לא סובלת משום תופעת לוואי שקשורה לשחלות הפוליצסטיות.
    עברתי 11 טיפולים של דיקור סיני-עברו כשבועיים מאז שסיימתי עם הטיפולים ועדיין לא קיבלתי מחזור.
    אני ממש ממש מודאגת ומיואשת. אני בחורה צעירה וכבר כמעט שנתיים בלי מחזור.
    עברתי לפני שנתיים טראומה רגשית קשה. יכול להיות שיש לכך קשר?
    בבקשה תעזור לי. מה עליי לעשות? אני לא רוצה לחזור לגלולות כי זה לא בריא וזה לא יביא לי את המחזור הטבעי שאמור להיות לבחורה בגילי. ומצד שני זה לא בריא לגוף שלא מתנקה
    מחכה לתשובה תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעירה ומודאגת

הוספת תגובה

• צעירה ומודאגת - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    17/12/2011

שלום רב,
    נשים עם שחלות פוליציסטיות אשר סובלות מאל וסת חייבות ליטול גלולות. תיפני לרופא נשים שלך על מנת לקבל הסבר מפורט יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

מורן לוי
    17/12/2011

זה ה טיפול היחיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו