כאבי בטן ושלשולים בזמן הריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ושלשולים בזמן הריון?
    בגהב
    18/12/2011

שלום, אני בשבוע ה7-8 להריון,
    נבדקתי אצל רופא נשים שאמר שההריון הוא תוך רחמי ותקין בתחילת השבוע השביעי.
    שלשום בערב נתקפתי בכאבים מאוד חזקים באזור שבין הבטן התחתונה למתחת לפופיק,
    כאבים חדים כאילו מישהו דוקר אותי עם סכין, ברמה שבקושי יכולתי להחזיק את עצמי על הרגליים,
    הכאבים עברו אחרי כשעתיים וחזרו בערב שלמחרת, רק שהפעם הם היו קצת שונים והצטרפו אליהם שילשולים ובחילות וחשבתי שאולי אין קשר בין השניים ופשוט אכלתי משהו לא טוב.
    הבעיה היא שגם בזמן המחזור לפעמים הייתי נתקפת בכאבי בטן שהיו מלווים בשילשולים, ואני רוצה לשאול כאן עם זה יכול להיות קשור? האם יש סיבה לחשוש שמשהו לא בסדר ולקבוע תור לרופא? זה ההריון הראשון שלי, אני בת 18, בתת משקל קל, סבלתי בעבר ממחזור לא סדיר שלא נמצאה לו סיבה, וכאבי מחזור חזקים שכנראה ונגרמו בגלל רחם אחורי, שאת זה הרופא שלי גילה רק בבדיקת ההריון, בגלל הרחם האחורי לא יכולנו לתפוס תמונה של שק ההריון ונאמר לי כמה פעמים שכנראה מדובר בהריון חוץ רחמי. עוד משהו שאולי חשוב הוא שבשני הפעמים היה לי וויכוח עם ההורים ונכנסתי ללחץ רב, קשה לי להאמין אבל אולי הסטרס הוא שגרם לכאבים האלה? אני גם הצטננתי לפני כארבעה שבועות והשיעול נשאר עד היום, ולפעמים כשאני משתעלת עובר לי כאב חד וחזק בבטן... תודה רבה למי שיענה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה

אסנת
    19/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו