מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפתיים פנימיותמורן19/12/2011
יש לי בשפתיים הפנימיות כמו מעין בלוטה כזו (מרגישים אותה בנגיעה). כשמסתכלים במראה כמעט ולא מבחינים בכלום פרט לאודם (אולי כתוצאה מהמגע) ולפעמים זה מגרד מעט (יש אחת בצד ימין ואחת בצד שמאל פחות גדולה).
אוסיף כי מזה כמה חודשים איני משתמת במגיני תחתון מאחר והם יצרו לי גרד באופן כללי..
מה זה יכול להיות? (בת 25).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים פנימיות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר20/12/2011יתכן ציסטה ברטולינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מסוכן? זה יכול להיעלם עם הזמ
מורן20/12/2011זה יכול להיעלפ עם הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון - תלוי אם אכן זו האבחנה
רות20/12/2011במידה ואכן זה הברטולין - לכי לרופא להיבדק, אז זה לא מזיק/מציק. תלוי מה הגודל והרגשה אישית שלך מבחינת אסטתיקה.
ודרך אגב היא לא אמורה לגרד או לכאוב.
אבל - אם זה כואב לך, או אם היא נעשית חמה - אז צריך לנקז/לנתח אותה.
בעיקרון הרופאים אומרים שאם היא לא מציקה לך ניתן לחיות עימה.
במקרה שלי - חייתי עימה שנתיים. אח"כ היא טיפה גדלה, הרופא ניקז לי אותה.
אחרי כמה חודשים היא גדלה שוב. חחח..הן בד"כ חוזרות
ואז עשיתי ניתוח להוציא אותה. ומאז - הכל בסדר. מקווה שלא תחזור בעתיד.
והיא בד"כ לא נעלמת - זו חסימה שנוצרת בבלוטת הברטולין.
הכי טוב - שתגשי להיבדק ולראות אם זו באמת האבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)