הריון בגיל מאוחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון בגיל מאוחר
    יעל
    20/12/2011

שלום,

האם הריון בגיל 40 הוא מסוכן יותר ובעייתי? בעבר היה לי ניתוח קיסרי ואחריו לידה רגילה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בגיל מאוחר

הוספת תגובה

• הריון בגיל מאוחר - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    20/12/2011

הסיכון הוא מוגבר אך זה אפשרי. הסיכון קשור למחלות רקע אם קיימות. באם לא הוא סביר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון בגיל מאוחר

יעל
    20/12/2011

אין מחלות רקע וכדומה.
    שאלתי מכיון שישנן טענות על ילדים עם בעיות שונות והסיבה זה גיל האם.
    אני מבינה מתשובתך שאין הבדל?

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו כבר שאלה אחרת

רות
    20/12/2011

ככל שהגיל עולה (החל מגיל 35) ישנה הסתברות ככל הנראה גבוהה יותר לבעיות כרומוזליות אצל העובר (כנראה משום שהביציות פחות איכותיות החל מגיל זה). אבל - הבדיקות שאנו עושות אמורות לנבא על כך. לכן גם ישנה הורייה רפואית לבצע מי שפיר החל מגיל 35
    נראה לי שהרופא התייחס לא לבעיות כגון אלו אצל נשים בגיל 40, אלא לסיבוכי הריון במידה וישנם לאישה בגיל 40 מול אישה בת 30
    אבל - זה ממש לא מה שימנע אצלך את ההחלטה להיכנס להריון. נכון?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו