מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת מחזורדניה21/12/2011
לרופאי הפורום שלום,
אני בת 22 וחצי. נטלתי גלולות יסמין במשך 5 שנים רצוף והפסקתי לפני 11 חודשים. מאז לא קיבלתי מחזור. הרופאים המליצו לי לחזור לטיפול בגלולות אבל אני אני רוצה שזה יבוא באופן טבעי ומאוד חוששת כי גרמתי לעצמי נזק כבד בשימוש הממושך בגלולות וכי תהיה לי בעיה בעתיד להכינס להריון.. ניסיתי טיפול הומאופטי ונטורופתי אך בינתיים שום דבר לא עזר. בינתיים באמת שאני מעדיפה להמתין בסבלנות כדי לשקם את הגוף שלי באופן טבעי ולא לחזור לגלולות. זאת כמובן גם כדי למנוע בעיות פוריות בעתיד וכדי לנקות את הגוף שלי מחומרים כימיים לא רצויים. אציין כי בעבר הכל היה תקין אצלי.
האם זה נורמלי לחכות זמן כה רב למחזור? האם זה יכול להזיק לי באישזהו אופן לרירית הרחם?.. כמה זמן עוד יכול להיות שאאלץ לחכות?. ומה מומלץ בכל אופן?..
אשמח לכל עזרה בנושא, אני כבר די מודאגת..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/12/2011את צריכה לעשות הערכה הורמונלי ולקחת טיפול תרופתי לזרוז המחזור. לא בריא להיות כל כך הרבה זמן ללא מחזור תחית השפעה אסטרוגנית ללא שום השפעה של פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה סוג?
דניה22/12/2011איזה סוג של טיפול לזירוז המחזור אני יכולה לקחת?.. משהו שהוא לא גלולות?
ועשיתי בדיקה הורמונלית לפני כארבעה וחצי חודשים שנבדקה ע"י אנדוקרינולוג והראתה כי הכל תקין..
מה כוונתך תחת השפעה של..?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?