הפסקת מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת מחזור
    דניה
    21/12/2011

לרופאי הפורום שלום,
    אני בת 22 וחצי. נטלתי גלולות יסמין במשך 5 שנים רצוף והפסקתי לפני 11 חודשים. מאז לא קיבלתי מחזור. הרופאים המליצו לי לחזור לטיפול בגלולות אבל אני אני רוצה שזה יבוא באופן טבעי ומאוד חוששת כי גרמתי לעצמי נזק כבד בשימוש הממושך בגלולות וכי תהיה לי בעיה בעתיד להכינס להריון.. ניסיתי טיפול הומאופטי ונטורופתי אך בינתיים שום דבר לא עזר. בינתיים באמת שאני מעדיפה להמתין בסבלנות כדי לשקם את הגוף שלי באופן טבעי ולא לחזור לגלולות. זאת כמובן גם כדי למנוע בעיות פוריות בעתיד וכדי לנקות את הגוף שלי מחומרים כימיים לא רצויים. אציין כי בעבר הכל היה תקין אצלי.
    האם זה נורמלי לחכות זמן כה רב למחזור? האם זה יכול להזיק לי באישזהו אופן לרירית הרחם?.. כמה זמן עוד יכול להיות שאאלץ לחכות?. ומה מומלץ בכל אופן?..

אשמח לכל עזרה בנושא, אני כבר די מודאגת..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת מחזור

הוספת תגובה

• הפסקת מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/12/2011

את צריכה לעשות הערכה הורמונלי ולקחת טיפול תרופתי לזרוז המחזור. לא בריא להיות כל כך הרבה זמן ללא מחזור תחית השפעה אסטרוגנית ללא שום השפעה של פרוגסטרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה סוג?

דניה
    22/12/2011

איזה סוג של טיפול לזירוז המחזור אני יכולה לקחת?.. משהו שהוא לא גלולות?
    ועשיתי בדיקה הורמונלית לפני כארבעה וחצי חודשים שנבדקה ע"י אנדוקרינולוג והראתה כי הכל תקין..
    מה כוונתך תחת השפעה של..?

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו