גלולות או לא להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות או לא להיות?
    אופק
    23/12/2011

התחלתי לקיים יחסי מין באופן קבוע עם בן זוגי, גילי הוא 23. התחלתי לקחת גלולות דיאנה, הכל היה נראה בסדר, עד יום קבלת המחזור- בו התחילו לי כאבי ראש חזקים מאוד, אשר גרמו לתחושת תשישות בכל הגוף וחוסר יכולת פיזית לתפקד. הפסקתי כמובן מיד עם הגלולות וכאבי הראש עברו שבוע וחצי אחר כך. אין לנו אפשרות להשתמש בקונדום, מפני שהוא מוריד מיידית את הזקפה של בן זוגי. גלולות חלשות יותר אני חוששת מאוד לקחת בשל תופעות הלוואי של הדיאנה, מדבקות למניעת היריון עושות תופעות לוואי דומות לפי הבנתי, והתקנים למיניהם כלל לא באים בחשבון. המחזור שלי כלל לא סדיר ומעולם לא היה, לכן אין לי אפשרות לזהות את "הימים הבטוחים".
    קראתי על "שיטה טבעית" של בריתל מדיקל בתשלום חד פעמי עם בדיקה של 30 שניות ליום. האם מומלץ? באמת אמין? ואם לא, יש פיתרון אחר שעדיין לא חשבתי עליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות או לא להיות?

הוספת תגובה

• גלולות או לא להיות? - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    24/12/2011

אני ממליץ לך לדון על מניעת הריון שלך עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו