שחלות פוליציסטיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיו
    לי
    25/12/2011

שלום,

יש לי שחלות פוליציסטיות, אני מנסה להיכנס להריון שני. (הריון ראשון טבעי). המחזור שלי עד לאחרונה היה כל 40 יום. לאחרונה יש לי שיבושים ואשמח לחוות דעתכם.

1. 2.12.11 קיבלתי וסת אחרי 33 יום. הוסת הייתה שונה מבד"כ- מעט דימום בלי שום כאב או בטן נפוחה ,אבל נמשך שבוע.
    2. ב- 20.12.11 רופאת הנשים שלי עשתה לי בדיקת אולטרסאונד וראתה זקיק לאחר ביוץ, אמרה שיש לו מעין שובל דם. ושכבר בייצתי בימים האחרונים.(זה הסתדר לי עם בדיקות ביוץ חיוביות מובהקות שיצאו לי במשך כמה ימים בשבוע הקודם לכן)
    3. שלשום 23.12.11 התחיל לי המחזור עם כאבים שאופיינים למחזור, ומאוד התאכזבתי .

האם זה הגיוני שהרופאה ראתה שהיה לי ביוץ וקיבלתי כ"כ מהר מחזור? אחרי 22 יום?
    אודה לחוות דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיו

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיו - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/12/2011

בהחלט יכול להיות אם הזקיק הצהוב חלש ומתפרק מהר. ביוץ לא תקין יכול לגרום למחזור קצר ולשלב לוטאלי קצר.המשיכי לנסות עוד כמה חודשים כדאי לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון כדי לבדוק אם הביוץ תקין
    אם לא תהרי תוך מספר חודשים פני לטיפול תרופתי לחיזוק הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו