התקן בגוף במקום גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקן בגוף במקום גלולות
    אושרית אורסטי
    25/12/2011

שלום אני אישה בת 37 בקרוב ואני אחרי ארבע לידות קסרי ו2 הפלות בדרך. אני אישה בריאה ובשנים האחרונות אני לוקחת גלולות יסמין. בעיתון לפני כמה שבועות היה כתוב שלא מומלץ לקחת את הגלולות בעיקר למי שסובלת בבעיות קרישה . אז זהו שלי אין אבל אמא שלי חולת סכרת שלפני שנתיים הוציאה את הרחם והיה חשש לחייה בעקבות חשש לקרישה דם . והיא בסדר היום. אני נסיתי התקן הישן אחרי הלידה השניה וזה היה מאוד קשה כי זה לא הצליח בראשונה ואז היה נסיון שני והצליח , רק שאני סבלתי מכאבים ברגליים ודלקות ברחם והוציתי את ההתקן וחזרתי לגלולות. לפני שבוע היתי אצל הרופא ושאלתי מה לעשות , אז הוא עשה בדיקה פנימית ואמר שהצוואר הרחם שלי הוא ביתולי ולכן זה יותר קשה להכניס את ההתקן , אבל אפשרי. אני מפחדת מזה שהרחם או הצוואר יכול שוב להיפצע בעיקבות ההכנסה של ההתקן , במיוחד שאני אחרי 4 ניתוחים קסריים. ומצד שני אולי זה לא כדאי לי. ורציתי לקבל חוות דעת נוספת והאים ניתן לבדוק קרישה בדם כל חודש ולהמשיך את הגלולות ?
    והוא המליץ לקחת את ההתקן הישן ולא את המירנה. אשמח לתשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקן בגוף במקום גלולות

הוספת תגובה

• התקן בגוף במקום גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/12/2011

לפי החלטה של מנהל התרופות האמריקאי מחודש דצמבר אין שום הנחיה או מספי עדויות כדי להפסיק עם היסמין
    אם את מסתדרת איתן טוב לאורך שנים אין סיבה מספקת להפסיק איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו