מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקן בגוף במקום גלולותאושרית אורסטי25/12/2011
שלום אני אישה בת 37 בקרוב ואני אחרי ארבע לידות קסרי ו2 הפלות בדרך. אני אישה בריאה ובשנים האחרונות אני לוקחת גלולות יסמין. בעיתון לפני כמה שבועות היה כתוב שלא מומלץ לקחת את הגלולות בעיקר למי שסובלת בבעיות קרישה . אז זהו שלי אין אבל אמא שלי חולת סכרת שלפני שנתיים הוציאה את הרחם והיה חשש לחייה בעקבות חשש לקרישה דם . והיא בסדר היום. אני נסיתי התקן הישן אחרי הלידה השניה וזה היה מאוד קשה כי זה לא הצליח בראשונה ואז היה נסיון שני והצליח , רק שאני סבלתי מכאבים ברגליים ודלקות ברחם והוציתי את ההתקן וחזרתי לגלולות. לפני שבוע היתי אצל הרופא ושאלתי מה לעשות , אז הוא עשה בדיקה פנימית ואמר שהצוואר הרחם שלי הוא ביתולי ולכן זה יותר קשה להכניס את ההתקן , אבל אפשרי. אני מפחדת מזה שהרחם או הצוואר יכול שוב להיפצע בעיקבות ההכנסה של ההתקן , במיוחד שאני אחרי 4 ניתוחים קסריים. ומצד שני אולי זה לא כדאי לי. ורציתי לקבל חוות דעת נוספת והאים ניתן לבדוק קרישה בדם כל חודש ולהמשיך את הגלולות ?
והוא המליץ לקחת את ההתקן הישן ולא את המירנה. אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן בגוף במקום גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/12/2011לפי החלטה של מנהל התרופות האמריקאי מחודש דצמבר אין שום הנחיה או מספי עדויות כדי להפסיק עם היסמין
אם את מסתדרת איתן טוב לאורך שנים אין סיבה מספקת להפסיק איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?