טבעת וגינילית ותחושת בן זוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבעת וגינילית ותחושת בן זוג
    דני
    25/12/2011

אהלן,
    אני בת 23, ב4 חודשים האחרונים השתמשתי בגלולות יאז, לפני חודש החלפתי להרמונט, ובעקבות הרגשה של כאבי ראש, עייפות ובכללי תחושה שהגלולות לא מתאימות לי, עברתי בחודש האחרון לנובורינג. ( ואותם תופעות לוואי נעלמו )
    מאז המין עם בן זוגי מרגיש שונה, ולו לוקח יותר זמן להגיע לסיפוק מיני ( אני חושבת שגם לי ).
    הוא טוען שהוא מרגיש את הטבעת הוגינלית, יכול להיות שלא שמתי אותה טוב או שקורה שבני זוג מרגישים את הטבעת בעת החדירה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לשאול...

דני
    25/12/2011

האם מומלץ לבצע בדיקות דם תקופתיות לוודא שלא נוצרו לי קרישי דם ו/או בדיקת גושים לחזה? ( מעולם לא ביצעתי )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעת וגינילית ותחושת בן זוג - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/12/2011

מותר להוציא את הטבעת ל4 שעות ליום. כך שאם הטבעת מפריעה בזמן יחסי מין ניתן להוציא אותה. לגבי בדיקות דם פני לרופא משפחה, לגבי בדיקת שדיים -חירורג שד במסגרת קופת החולים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו