טיפולים למחזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולים למחזור לא סדיר
    חן
    26/12/2011

רציתי לשאול אילו טיפולים יש להסדרת מחזור? יש לי מחזור לא סדיר מאז שקיבלתי בעצם כבר 5 שנים ואני רוצה לקבל טיפול כי אני עכשיו עם חבר וזה מאוד מפריע לי שאני לא יודעת אם הכל תקין או לא מבחינת הריון או משהו, אני בת 18 אם זה רלוונטי, איזה אפשרויות יש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים למחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• טיפולים למחזור לא סדיר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/12/2011

הטיפולים להסדרת המחזור הם הורמונליים - או גלולות דבר שיפתור גם את נושא אמצעי מניעה, או טיפול הורמונלי רק עם פרוגסטרון חצי חודש כדי לגרום למחזור להגיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי..

ריקי
    27/12/2011

באמת אם יש לך חבר אז בכל מקרה חשוב שתשתמשי באמצעי מניעה כמו גלולות שגם יסדירו לך את המחזור, אני לוקחת פמינט ואני יודעת בדיוק על הדקה מתי המחזור יגיע (זה מאוד נוח לי). לגבי הטיפול השני שהרופא הציע אני לא יודעת מה זה אומר אבל תקבעי תור לרופא ותתיעצי איתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו