בעיות הורמונליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות הורמונליות
    נועה
    29/12/2011

בת 22 ,לפני שנתיים בערך עשיתי בדיקות הורמונליות עקב שיבושים במחזור ,הופעת פצעים בפנים, בגב ובחזה בצורה חמורה וגילו טוסטרון גבוה. לקחתי גלולות במשך שנתיים (דיאנה יסמין הרמונט) שמתי לב שעקב נטילת הגלולות נהיו לי שערות בפנים (הייתי שעירה בגוף אך אף פעם לא היו לי שערות בפנים ) בתקופה האחרונה הפצעים חזרו ניסיתי להחליף גלולה אך זה לא עזר ולכן הפסקתי לפני 4 חודשים לקחת גלולות ומאז יש לי נשירה חמורה וזה לא עובר! השיער נהייה מאוד דליל עד כדי קרחות כמעט ,תופעת הפצעים נמשכת וכל הנובע מחוסר איזון הורמונלי. אני לא מעוניינת לקחת גלולות בשום אופן והרופאים ( גיניקולוג ואינדיקרינולוג ) אומרים שאין טיפול אחר אני משוכנעת שיש טיפולים נוספים לחוסר איזון הורמונלי האם תוכלו להמליץ לי על משהו מתאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות הורמונליות

הוספת תגובה

• בעיות הורמונליות - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    30/12/2011

לצערי לא מכיר טיפולים אחרים פרט לתכישירם הניתנים ע"י רופאי עור או גלולות ע"י גניקולוג
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו