בבקשה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוף
    אדווה
    30/12/2011

שלום,
    רציתי לדעת.. אני הייתי אצל גניקולוג שבדק אותי עקב תלונה של פטרייה מצידי, רציתי לדעת כמה שאלות: 1)האם הוא יכול לאבחן שאין לי פטרייה אם הוא לא לוקח לי תרבית בעזרת המקלון הזה? הוא לא לקח לי תרבית הוא החדיר מכשיר מסויים לנרתיק ואז אמר לי שההפרשות שלי תקינות,
    יש אפשרות לבדוק ככה בלי לקחת תרבית????
    2) אני מאוד מודאגת.. והוא נתן לי במקביל לקחת כדור אחד של פלוקונול 150 בגלל תלונה שלי של גרד בפי הטבעת, זה יכול להספיק כדור אחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה דחוף

הוספת תגובה

• בבקשה דחוף - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/12/2011

כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק עוד שאלה אחת בבקשה

אדווה
    30/12/2011

ועוד שאלה קטנה.. במידה ובסוף מתברר שלא היתה לי פטריה ולקחתי את הכדור הזה זה יכול לגרום לנזק? לעורר פטריה בנרתיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בחזרה

אדווה
    30/12/2011

אגב התשובה שנתת כן? לאיזה שאלה זה היה? כי שאלתי 2 שאלות
    אחד לגבי המכשיר והשני לגבי הכדור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו