דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום
    אביבה
    30/12/2011

שלום , יש לי בעיה עם המחזור. אני מקבלת מחזור כבר מגיל 12 והוא תמיד היה תקין תמיד קיבלתי בזמן לאחר 28 ימים לא היו לי שום בעיות. לאחרונה. כבר מאז חודש אפריל יש לי אי סדר במחזור. הלכתי לרופא לאחר שלא קיבלתי 4 חודשים והיו לי ק' דימומים קלים פה ושם, והוא נתן לי כדורי פרוסטוגן ל-10 ימים ולאחר מכן קיבלתי מחזור מאד מאד קשה עם כאבים רבים, לאחר מכן המחזור הגיע שוב אחרי חודש וחצי ומאז כל שבועיים. עכשיו, שבועיים או שבוע וחצי לאחר המחזור האחרון יש לי שוב דימומים קלים פה ושם. הרופא אמר לי שזה מאד לא בריא אבל שזה כנראה תוצאה ש לחץ כי אני לומת באוניברסיטה עכשיו ואני מאד לחוצה. הוא אמר שהוא יתן ל ישוב את הפרוסטוגן, ואני אחכה שוב 3 חודשים לראות אם זה מסתדר ואם זה לא אז הוא יתן לי גלולות (ואני מאד לא רוצה לקחת אותך) האם קשור גם לשינוי תזונה ? מזג אוויר ? אני בתולה לא קיימתי יחסי מין. אך אני חייבת לציין שהייתה לי חוויה מינית לאחרונה ואני מפחדת שהבחור נגע שם במשהו. ואולי בגלל זה התחיל לי שוב דימום כי לא היה לי לפני זה כמה זמן כבר. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• בנוסף עוד בעיה

אביבה
    30/12/2011

בגלל שאני עושה שעווה ברזילאית באופן קבוע, זרם השתן יוצא לי בזווית לא נכונה. אני לא יודעת למה זה קורה, האם זה בגלל שהמבנה השפתיים קטן ? כבר ניסיתי כבר דרך וזה לא עובד, האם יש פתרון לדבר ? האם זה משהו מבפנים ? אשמח אם תעזרו לי כי זה ממש מפריע לי זה מקשה על חיי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו