מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוםאביבה30/12/2011
שלום , יש לי בעיה עם המחזור. אני מקבלת מחזור כבר מגיל 12 והוא תמיד היה תקין תמיד קיבלתי בזמן לאחר 28 ימים לא היו לי שום בעיות. לאחרונה. כבר מאז חודש אפריל יש לי אי סדר במחזור. הלכתי לרופא לאחר שלא קיבלתי 4 חודשים והיו לי ק' דימומים קלים פה ושם, והוא נתן לי כדורי פרוסטוגן ל-10 ימים ולאחר מכן קיבלתי מחזור מאד מאד קשה עם כאבים רבים, לאחר מכן המחזור הגיע שוב אחרי חודש וחצי ומאז כל שבועיים. עכשיו, שבועיים או שבוע וחצי לאחר המחזור האחרון יש לי שוב דימומים קלים פה ושם. הרופא אמר לי שזה מאד לא בריא אבל שזה כנראה תוצאה ש לחץ כי אני לומת באוניברסיטה עכשיו ואני מאד לחוצה. הוא אמר שהוא יתן ל ישוב את הפרוסטוגן, ואני אחכה שוב 3 חודשים לראות אם זה מסתדר ואם זה לא אז הוא יתן לי גלולות (ואני מאד לא רוצה לקחת אותך) האם קשור גם לשינוי תזונה ? מזג אוויר ? אני בתולה לא קיימתי יחסי מין. אך אני חייבת לציין שהייתה לי חוויה מינית לאחרונה ואני מפחדת שהבחור נגע שם במשהו. ואולי בגלל זה התחיל לי שוב דימום כי לא היה לי לפני זה כמה זמן כבר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף עוד בעיה
אביבה30/12/2011בגלל שאני עושה שעווה ברזילאית באופן קבוע, זרם השתן יוצא לי בזווית לא נכונה. אני לא יודעת למה זה קורה, האם זה בגלל שהמבנה השפתיים קטן ? כבר ניסיתי כבר דרך וזה לא עובד, האם יש פתרון לדבר ? האם זה משהו מבפנים ? אשמח אם תעזרו לי כי זה ממש מפריע לי זה מקשה על חיי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?