מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת באגן- שאלות!!!מירית02/01/2012
שלום, לפני כשבועיים הייתי אצל רופא נשים עשיתי בדיקה והוא אמר שיש לי דלקת באגן.
נתן לי כדורים : מטרוג'יל ואופלודקס ונרות אביטרן.
לא עשיתי שימוש בנרות.
לאחר כ-10 ימי טיפול אתמול חזרתי לרופאת נשים והיא ביצעה בדיקה, בבדיקה פחות כאב לי מהפעם הראשונה שנבדקתי והיא אמרה שנאר ממש קצת דלקת מאחורי הרחם(משהו כזה)
אמרתי לה שלא לקחתי את הנרות. היא לא נתנה לי כדורים נוספים ואמרה לי פשוט להתחיל לקחת את הנרות ולא אמרה כזה זמן.
1. כמה זמן לדעתכם אצטרך לקחת את הנרות?
2. אני ממש מפחדת בחיים לא היו לי דלקות/ פטריות וכו.. ממה זה יכול היה להיות? והאם יש לי סיבה להלחץ?
3. הנרות יעזרו להשלמת הטיפול? והאם זה יעבור?
- בנוסף ביקשתי מרשם להתחיל גלולות היא התאימה לי גלולות "אמילי" של טבע.
רציתי לדעת אם הגלולות לא יסכנו אותי בגגל שנשארה לי עוד קצת דלקת?
היא אמרה לי ליטול את הגלולה הראשונה ביום הראשון למחזור. אתמול בערב אחרי שביצעתי את הבידקה קיבלתי מחזור בסביבות 7-8 בערב ולא לקחתי גלולה כי פחדת.
האם ניתן להתחיל את הגלולות ביום השני בשעה 7 בערב?
תודה מראש.
יש לציין כי אני בת 20 בריאה, לא מעשנת, והמחזור שלי סדיר (בעניין שאלה 2)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה
ג'קי27/04/2013גם רששמו לי אנטיביוטיקות ונרות.. אני לא מבינה אם הנרות הם לכאבים בלבד או גם מטפלות בדלקת, אין לי כבר כאבים ועאדיף לא לקחת אותם אם לא חייב. וגם האם מותר לקיים יחסי מין בזמן שעוד יש דלקת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת באגן- שאלות!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2013לגבי כמה זמן לקחת את הנרות את צריכה לבדוק עם הרופאה
אין בעיה לקחת גלולות במצב כזה ואם פספסת את היום הראשון התחילי עכשיו רק שאם את מקיימת יחסי מין כדאי להוסיף קונדומים בשבועיים הראשונים. בכלל במצב של דלקת לא כדאי כרגע לקיים יחסי מין עד שכל הכאבים יעברו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)