דלקת באגן- שאלות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת באגן- שאלות!!!
    מירית
    02/01/2012

שלום, לפני כשבועיים הייתי אצל רופא נשים עשיתי בדיקה והוא אמר שיש לי דלקת באגן.
    נתן לי כדורים : מטרוג'יל ואופלודקס ונרות אביטרן.
    לא עשיתי שימוש בנרות.
    לאחר כ-10 ימי טיפול אתמול חזרתי לרופאת נשים והיא ביצעה בדיקה, בבדיקה פחות כאב לי מהפעם הראשונה שנבדקתי והיא אמרה שנאר ממש קצת דלקת מאחורי הרחם(משהו כזה)
    אמרתי לה שלא לקחתי את הנרות. היא לא נתנה לי כדורים נוספים ואמרה לי פשוט להתחיל לקחת את הנרות ולא אמרה כזה זמן.
    1. כמה זמן לדעתכם אצטרך לקחת את הנרות?
    2. אני ממש מפחדת בחיים לא היו לי דלקות/ פטריות וכו.. ממה זה יכול היה להיות? והאם יש לי סיבה להלחץ?
    3. הנרות יעזרו להשלמת הטיפול? והאם זה יעבור?
    - בנוסף ביקשתי מרשם להתחיל גלולות היא התאימה לי גלולות "אמילי" של טבע.
    רציתי לדעת אם הגלולות לא יסכנו אותי בגגל שנשארה לי עוד קצת דלקת?
    היא אמרה לי ליטול את הגלולה הראשונה ביום הראשון למחזור. אתמול בערב אחרי שביצעתי את הבידקה קיבלתי מחזור בסביבות 7-8 בערב ולא לקחתי גלולה כי פחדת.
    האם ניתן להתחיל את הגלולות ביום השני בשעה 7 בערב?
    תודה מראש.
    יש לציין כי אני בת 20 בריאה, לא מעשנת, והמחזור שלי סדיר (בעניין שאלה 2)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת באגן- שאלות!!!

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה

ג'קי
    27/04/2013

גם רששמו לי אנטיביוטיקות ונרות.. אני לא מבינה אם הנרות הם לכאבים בלבד או גם מטפלות בדלקת, אין לי כבר כאבים ועאדיף לא לקחת אותם אם לא חייב. וגם האם מותר לקיים יחסי מין בזמן שעוד יש דלקת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת באגן- שאלות!!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/04/2013

לגבי כמה זמן לקחת את הנרות את צריכה לבדוק עם הרופאה
    אין בעיה לקחת גלולות במצב כזה ואם פספסת את היום הראשון התחילי עכשיו רק שאם את מקיימת יחסי מין כדאי להוסיף קונדומים בשבועיים הראשונים. בכלל במצב של דלקת לא כדאי כרגע לקיים יחסי מין עד שכל הכאבים יעברו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו