שכחתי גלולה וקיבלתי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי גלולה וקיבלתי מחזור
    בתאל
    03/01/2012

שלום.
    לפני חודש לקחתי לראשונה בחיי גלולות למניעת הריון" מינס"
    חודש שלם חוויתי דימומים קלים.בסוף החפיסה לפני ה4 גלולות הלבנות המחזור הפסיק.
    שאלתי את הרופא הרי מטרת הגלולות הלבנות הם להביא למחזור. הרופא אישר לי לא לקחת אותן ולהתחיל חפיסה חדשה מהתחלה.. ז"א ל"דחות" את המחזור בחודש
    אתמול שכחתי לקחת את הגלולה הרביעית קמתי בבוקר היום נזכרתי לולקחתי מיד את הגלולה.. העניין הוא שבמהלך היום התחלתי לדמם קצת פוס כאבי מחזור.. מה זה אומר..? שאני צרכה להפסיק את הגלולות?
    בבקשה אני חייבת עצה כי אני לא מצליחה לתפוס את הרופא שלי
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי גלולה וקיבלתי מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/01/2012

אם השלמת תוך 12 שעות את הגלולה שהחסרת אמונת התעלמי מהדימום והמשיכי את הגלולות כסדרן. אם עברו יותר מ 12 עות הרי שאינך מוגנת המשיכי את הגלולות והוסיפי קונדומים לשבועיים הקרובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציעה לך..

מעיין
    07/01/2012

לאמץ לך איזו שיטה קבועה לזכור לקחת את הגלולות בזמן, בהתחלה נורא קשה להתרגל ויש פספוסים פה ושם וסתם חבל..
    אני למשל נוטלת פמינט ומשתמשת בשירות מזכירונט שלהם, נשלחות לי הודעות לפלאפון כל יום בשעה קבועה, מציעה לך גם לחשוב על שיטה דומה, או אפילו פתק על המראה.. כל דבר שיעזור לך לזכור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו