דימום מהרחם וכאבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מהרחם וכאבי
    אור אברג'ל
    05/01/2012

היי אני אור בת 20.
    לפני כחודש בערך התחילה לי צריבה בשתן..הלכתי לרופא וללא בדיקת שתן הוא קבע שיש לי דלקת חמורה בשתן ונטלתי אנטיביוטיקה (זינט) ...לאחר מספר ימים הכאבים לא חלפו אלא רק התגברו...הכאבים בבטן התחתונה הקרינו לי כאבים לרגליים...
    הלכתי לרופאת נשים שעשה לי אולטרסאונד ובדיקה וגניאלית וטענה שהכל בסדר.
    הכאבים חלפו לכמה ימים...וכעבור שבוע קיבלתי וסת מאוד מוזרה..ללא כאבים ודימום דיי קל יחסית לשאר המחזורים שלי. המחזור היה קצת ארוך 6 ימים בדרך כלל אחרי 5 ימים אני מסיימת.
    עבר שסוע מאז שסיימתי את הווסת שלי...וחזרו לי כאבים איומים ברחם עם דימום...הלכתי אתמול למיון ורופא נשים גם עשה לי בדיקה וגניאלית ואולטרסאונד שגם טען שהכל בסדר.
    עשיתי בדיקות הורמונאליות..
    השאלה שלי אם יש סיבה לדאגה??וממה זה יכול לנבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מהרחם וכאבי

הוספת תגובה

• דימום מהרחם וכאבי - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    05/01/2012

אולי דלקת באגן, גופיף צהוב מדמם, זהום בשתן שלא טופל עד תם.....ועוד. תבדקי שוב אצל אופא נשים נהיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דוד

אור אברג'ל
    05/01/2012

הגיעו התוצאות של הבדיקות ההורמונאליות הכל יצא תקין מלבד שהמוגלובין שלי נמוך..11.30.
    הרופא נשים שהייתי אצלו היום טען שחזר לי המחזור...וטבעי. (משהו שלי לא נראה כשורה...) עם הדימום יש לי מדי פעם קרישי דם שנופלים באסלה..אומנם לא גדולים..אבל זה קצת מדאיג. מה אתה ממליץ לי לעשות?
    באולטרסאונד שעשו לי פעמיים טענו שהכל תקין גם חיצוני וגם פנימי.
    הוא אמר שזה לא יכול להיות מהאגן כי לא כואב לי שם .
    תמליץ לי..בבקשה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו