שאלה לגבי התקן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי התקן
    ענת
    05/01/2012

שלום, שמי ענת ואני בת 20.
    התחלתי לקחת גלולות "מינס" לפני שנה וחצי. הן עשו לי נזק מאוד גדול, השמנתי 6 קילו תוך חודש וחצי (!!!), בכיתי כל יום, כל היום (לפעמים הייתי קמה באמצע שינה ומתחילה לבכות בלי שום סיבה), ניפחו אותי וגרמו לי להרגיש חרדה ולחץ בגוף. הייתי עצובה ומדוכאת. ברגע שהפסקתי איתם חזרתי לעצמי, בחורה שמחה ורציונלית מאוד. לאחר מכן התחלתי עם ה"נובה-רינג" שעשה לי תופעות דומות אך חמורות יותר. הפסקתי גם עם הנובהרינג.
    נאמר לי שמומלץ שאקח "סרזט" משום שאלה גלולות ללא אסטרוגן, שהוא כביכול מה שגורם לתופעות האלו אצלי.
    קראתי באינטרנט על התופעות הרגשיות של סרזט ונתקפתי בהלה, אין שום סיכוי שאתחיל משהו בידיעה מראש שהוא ייסב לי נזק
    הגעתי למוצא האחרון- התקן ללא הורמונים. שמעתי שהgynefix הוא התקן מיוחד לנערות ונשים שטרם ילדו. רציתי לדעת מה דעתך עליו, אם מומלץ, והאם הוא מכיל הורמונים?

תודה רבה ,
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי התקן

הוספת תגובה

• שאלה לגבי התקן - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    05/01/2012

gynefix - התקן טוב וללא הורמונים. קיימים התקנים נוספים שאפשר להתקין במצבך. למעשה סוג ההתקן לא משנה כל כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו