שאלות, דלקת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות, דלקת!
    מירית
    08/01/2012

היי, לפני כחודש חשתי בכאבים עזים כמו של מחזור בבטן התחתונה מיד בסיום המחזור, הלכתי לרופא נשים תוך יומיים מאז תחילת הכאבים והוא איבחן לי דלקת באגן.
    הוא התאים לי טיפול של 10 ימים של שני סוגים של כדורים (מטרוג'יל ואופלודקס ונרות אביטרן).
    לאחר סיום הטיפול חזרתי לבדיקה כדי לבדוק אם הדלקת עברה ולצערי עדיין ישנה דלקת אך ניכר שיפור והכאבים בזמן הבדיקה פחתו. (הכאבים נוטים לצד ימין.)
    הרופא התאים לי שוב כדורים ( דוקסילין- פעמיים ביום, דאלאצין- 2 כדורים 3 פעמיים ביום ושימוש נוסף בנרות אביטרן), ...אני שוקלת 47 בת 20 עם מחזור סדיר, לא נוטלת גלולות ולא מעשנת בבדיקה הוא בדק את המצב הכללי שלי , הפרשות וכו...והכל תקין.
    הרופא טען כי אם לא יהיה שיפור תוך שבוע אצטרך לקבל את האנטיביוטיקה דרך עירוי.
    אני ממש מודאגת האם זה משהו חמור? הוא לא ממש הסביר לי מדוע זה קרה.?
    רציתי לדעת אם הטיפול הוא לא אגרסבי מידי????
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות, דלקת!

הוספת תגובה

• שאלות, דלקת! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/01/2012

טיפול נכון ואכן אם יהיו סימנים להמשך דלקת על סמך בדיקות דם אולטראסאונד וממצאים קליניים יהיה צורך לתת אנטיביוטיקה בעירוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו