כאבי מחזור חזקים- גלולות לא עוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור חזקים- גלולות לא עוזרות
    לולי
    11/01/2012

שלום לכולם
    אני בת 26. מהיום הראשון שקיבלתי מחזור בגיל 11.5 יש לי כאבי מחזור נורא חזקים, בנוסף אני סובלת מכאבי ראש שלא עוברים, משלשולים, חוסר תיאבון, רעב מוגבר, קושי לזוז וכו'.
    הייתי לוקחת גינרה שהייתה טובה לי שלא עשתה לי תופעות לוואי כלל, אך לא עזרה לשכך את כאבי המחזור בכלל. לאחרונה עברתי לפמינט, כבר לקחתי 2 חפיסות ונראה שגם היא לא עוזרת לשיכוך הכאבים, בנוסף נראה לי שהיא עושה לי רגישות בשתן, דבר שמזכיר לי מאוד את חוויותי מדלקת בדרכי השתן הנוראית. אז רציתי 2 דברים לשאול. האם יכול להיות שגלולה תעשה לי רגישות בשתן שתזכיר לי דלקת? ויותר חשוב, האם יש סיכוי שאני אמצא גלולה שתעזור לי עם כאבי המחזור, או שזה עניין של אנטומיה? למה זה לא עוזר לי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי מחזור חזקים- גלולות לא עוזרות - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    14/01/2012

במקרים כמו שלך תמיד כדאי לנסות לטול גלולות באופן רציף. באם זה לא עוזר כדאי לשקול בירור יותר יסודי ולהוסיף טיפולים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו