מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תייעצות דחופה!אביטל12/01/2012
בת 28 מזה כמס' שנים סובלת מאנמיה (התחלתי קבלה של עירויי ברזל כי פומית לא היתה ספיגה).
בשנים האחרונות דימומים עם קרישי בדם במחזורים, בעבר היו סדירים 5-7 ימים.
עם זאת סובלת מהרבה הפרשות שבאות והולכות, גרד ועיקצוצים גם.
הייתי אצל מס' רופאים שאמרו שלא ניתן לבדוק אותי משום שאני בתולה. (לא נראה לי שזו סיבה ושעלי להמשיך לסבול...)
בינתיים בגלל שנחלתי אכזבות חוזרות אני מזניחה את עצמי ואין שינויים מבחינת סימפטומים.
בשבוע האחרון אני מרגישה מעין כאב/רגישות כמו שלוחצים על שטף דם באיזור החיצוני של איבר המין ללא עדות לחבלה באזור.
בעבר עשיתי אולטראסאונד בטן שהראה שחלה עם ציסטה ועל זה כן הייתי במעקב והיא נספגה.
בנוסף בשנה וחצי האחרונות אני סובלת מאד מצריבה במתן שתן עושה בדיקות שלרוב יוצאות תקינות חוץ משבוע שעבר שיצא חיובי בתרבית אבל מופיע לעיתים קרובות אריתרוציטים רבים בשתן. הייתי אצל אורולוג שאמר שזה לא התחום שלו ושאפנה לרופא נשים. האם יש טעם לפנות עם בעיה שכזו לגניקולוג?
שאלותיי הן:
1. האם אכן לא ניתן לבדוק אותי בשום צורה?
2. מה ניתן לעשות עם ההפרשות והדימום המסיבי?
3. מה ניתן לעשות עם שאר תחושותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תייעצות דחופה! - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/01/2012אפשר לבדוק אותך בהסכמתך כמובן. אפשר ליטול תרביות שונות. המצב נתן לטיפול פרטוני ומרוכז אצל רופא מסור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?