דלקת כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת כרונית
    לילי
    13/01/2012

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון, אבל לא מצאתי באתר הזה פורום אחר בנושא.

בשלוש השנים האחרונות אני סובלת מדלקת כרונית בנרתיק. בפעם הראשונה שזה קרה, הדלקת אובחנה כקנדידה. מאז אני מטופלת בתרופות שונות לנטילה דרך הפה והנרתיק.
    בשנתיים הראשונות הייתי סובלת מפטריה כל 2-3 חודשים. בשנה השלישית היתה לי הפוגה מהפטריה - הייתי בריאה בסביבות 10 חודשים, עד ששוב הופיעה הפטרייה. קיבלתי טיפול תרופתי שעזר אבל הפטריה חזרה תוך שלושה שבועות.

במהלך ה10חודשים שלא סבלתי מפטריה, היה לי זיהום חיידקי בנרתיק.

מה הבעיה אצלי? למה כל הזמן יש לי דלקות?
    בשלוש שנים האחרונות יש לי בן זוג קבוע ואני נוטלת גלולות מליאן. אני מקפידה לשטוף את הנרתיק באופן יומיומי במים בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת כרונית

הוספת תגובה

• דלקת כרונית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/01/2012

הפטריה היא תושב טבעי של הנרתיק ויש נשים שהיא מתפרצת לעתים תכופות תחת מצבי לחץ, אנטיביוטיקה, רחצה בברכה לחות וחום מקומי ועוד.
    את צריכה אולי טיפול מונע נגד הפטריה בצורה סדירה וכדאי לנסות דיאטה דלת פחמימות המיועדת נגד קנדידה - לא הוכחה כטיפול אבל יש נשים שזה הפתרון היעיל עבורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו